dijous, 1 de desembre de 2005

KOSOVO: ECSPANYA ES POSA NERVIOSA

Si llegiu aquest article, que fa referència a les negociacions sobre el futur estatus -que no estatut- polític del Kosovo, comprovareu que els ecspanyols s'estan posant nerviosos respecte la possibilitat -cada cop més ferma- que s'accedeixi a la Independència, per l'efecte dominó que això pot generar.

Kosovo al marge, els darrers esdeveniments confirmen la importància ineludible de constituir a l'interior del govern català, d'un ministeri de relacions exteriors o internacionals -penso que caldria bescantar el concepte de conselleria. És una de les meves obsessions -en tinc d'altres potser més divertides. Aquest ministeri hauria de comptar amb un cos d'ambaixadors o delegats generals (entre 15 o 20 pel cap baix) que vetllessin pels interessos del país arreu del món, atès que els ambaixadors i altres funcionaris o parafuncionaris ecspanyols, ja sabem que no ho fan.

Addenda
Vull saludar entusiàsticament la valentia de les JERC -a les quals en altres moments he criticat, val a dir- per la seva protesta altament simbòlica i molt mediàtica davant la feixista COPE. Espero que els capitostos d'ERC no demanin disculpes...(aiaiaiai)

4 Comments:

Blogger Perot lo Lladre said...

En un post anterior ja vaig comentar l'interes dels EUA per a independitzar Kosovo d'una manera o altra per poder fer el que els sembli amb la seva base alli instalada. A mes a mes Kosovo te una poblacio que es gairebe tota albanesa. A Catalunya no tenim ni el suport america ni una majoria catalana. Aquest ultim es el gran problema dels independentistes, i el seu gran error es fer com si no fos aixi.

1 de desembre de 2005, a les 12:12:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Josep: reprenent una mica el teu comentari, diré que, a més de tenir una conselleria pròpia, de relacions exteriors (que no crec que ens deixessin fer), hauría de canviar molt la mentalitat "proge"-demagogica-esquerranosa del actual govern.

Per interés personal ens hauriem d'adonar que els Estats Units no han d'esser el nostre permanent enemic, sino al contrari, un bon aliat. I aixó, senzillament per conveniència, no convicció.

Hauriem de desmarcar-nos de l'actitud d'Ecspanya i l'inefable
Moratinos contra els americans.

Hem d'allunyarnos en tot dels cspanyols i, encara més, en questions de política exterior.

Si van maldades (Ecspanya cada cop està més sérbia), hem de pensar que els únics que -potser- farien alguna cosa per a noslatres, serien els americans. No convé, doncs, anar-los emprenyant. Si els ecspanyols fan una bestiesa contra els Estats Units, nosaltres hem de fer palesa, amb tots els mitjans al nostre abast, l'actitud contraria.

Podem, també, estar segurs, que Europa no mouria un dit per a ajudar-nos.

Siguem intel.ligents.

Ara ens hi va un Estatut, que no és res del altre món. Demà ens hi pot anar la nostra supervivència!

1 de desembre de 2005, a les 17:52:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Soys unos fascistas! Cataluña es una comunidad autonoma y siempre lo sera! yo estoy orgulloso de ser catalan y español! los paisos catalanes son una copia del deustchevolk de hitler! nazis!
VIVA LA LIBERTAD!
VIVA LA CONSTITUCION ESPAÑOLA!
VISCA CATALUNYA ESPANYOLA!
VIVA CATALUÑA ESPAÑOLA!
VIVA LA NACION ESPAÑOLA!
FUERA LOS FASCISTAS CATALANES DE CATALUÑA!

15 de desembre de 2005, a les 0:16:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Anonymous,
Ja es nota que ets un ecspanyol de merda, per començar no saps escriure en la teva llengua, i.e.: "soys". Què imbècil que ets! Ets ecspanyol perquè no pots ser una altra cosa, desgraciat!

15 de desembre de 2005, a les 1:12:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home