dimecres, 28 de juny del 2006

ZP el més manipulador. Ara toca... Montilla

La primera enquesta que vaig penjar fa unes setmanes en el bloc ja és història. Hi preguntava quin polític del "Sí" era més manipulador. La resposta ha estat concloent. El 52% heu votat ZP, mentre que el xulopiscines s'ha quedat en el 33%. En tercer lloc, el reietó dels eco-guais, l'heu votat en un 15%. Paradoxalment, a l'Anglada, líder del PxC, organització xenòfoba que s'ha posicionat, significativament, pel Sí, no l'ha votat ningú. Potser és que diu el que pensa, i això es valora. Potser alguns que es vanten de ser republicans, no només políticament, sinó també èticament, n'haurien d'aprendre. Se'n diu coherència. Se'n diu fermesa. Valors, no cal dir-ho, titllats de freakis pels grimpaires professionals.

Però com deia abans, ja és història. Us proposo ara una nova enquesta: Què demostra l'elecció de Montilla com a candidat a la Generalitat d'adalt? Llegiu-vos les quatres possibles respostes i trieu aquelles que us semblin més encertades. La novetat és que en podeu seleccionar més d'una. S'accepten també propostes noves. Ànims i a votar!


L'espoli fiscal, un comptador

Els qui llegiu regularment aquest bloc, que cada cop sou més, per cert, haureu observat que en els darrers dies he incorporat un comptador sobre l'espoli fiscal que patim els catalans. Un comptador en temps real. És realment impressionant i a l'hora indignant que tants milers de milions d'euros se'ns robi de forma impune. Ecspanya ens roba. I amb el nyap, encara ens robarà més.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

AVUI HE DESCOBERT AQUEST MAGNÍFIC BLOG, I CREC QUE M'HI FARÈ UN HABITUAL EN ELL.

MOLTA SORT I FELICITATS JOSEP.

UNC VALLÈS ORIENTAL

uncvallesoriental@gmail.com
www.unitat.org

12 de juliol del 2006, a les 18:46:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Gràcies, espero els vostres comentaris i observacions.

13 de juliol del 2006, a les 8:58:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home