dijous, 12 d’octubre del 2006

TIPS, FARTS I CUITS D'ECSPANYA

Jo acuso als feixistes de la Guàrdia Civil i del PP, de protagonitzar un enèsim cas d'agressió al poble català. Un poble català que TÉ TOT EL DRET DEL MÓN a expressar el seu rebuig, contra aquells individus o grups que, com s'ha comprovat una i mil vegades, tenen com a objecte central de la seva acció política, la destrucció de Catalunya com a poble, com a país i com a nació. No existeix cap poble en el món, repeteixo, cap poble, que sigui tan imbècil de, com a mínim, no denunciar a aquell que el vol exterminar.

Jo acuso a una part important dels mitjans de comunicació i de la classe política catalana, de tenir dues vares de mesurar: quan els catalans som atacats, com passa dia sí i dia també a València, Sabadell, Castellar del Vallès, Palma o Berga, tot just s'aixequen uns tímides veus de condemna, no fos cas que se sentissin a Madrit (que és l'únic que els importa, és clar).

Quan el poble català exercita el seu dret d'expressió i adopta una actitud cívica, normal en qualsevol altre país de fonda tradició democràtica, de denunciar el feixisme allà on es trobi, i més encara si es planta a casa teva, llavors, els mèdia i la classe política s'indigna, crida i s'esgargamella com qui més. Quina vergonya aliena que sento!

Cal empaitar el feixisme allà on es trobi. No se'l pot deixar respirar ni un segon. Amb les fotos del sr. Garcia Albiol es personifica el feixisme a casa nostra. En prenem nota, xaval.

Amb les fotos dels escuts de la Guàrdia Feixista Civil intentant impedir que la nostra Gloriosa Bandera s'exhibeixi, sabem que la lluita per la Independència continua ben viva per molts estatuts de la Moncloa que aprovin. Per molts pactes PPSOE, per moltes baixades de panatalons dels autonomistes ridículs i poca-penes, per molts Múgiques, Bonos, Acebes, Zaplanes, Borbons de tot pelatge... la lluita continua. Contra el feixisme. Contra Ecspanya.
Per la llibertat. Per Catalunya.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Estás flipando, chaval.

O sea, los del PP van a hacer un mitin en Martorell.

A la puerta les espera un montón de gente gritándoles y zarandeándoles.

Mientras van por medio de un pasillo de energúmenos berreándoles gritos de "¡Fascistas!" (lo que menos) uno de los insultados le suelta una galleta a uno de los que le gritan y zarandean.

¿Y el que suelta la galleta es un fascista?

Insisto. Estás flipando, chaval.

12 d’octubre del 2006, a les 22:07:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Al d'abans: em llepes la polla, cabró. Llàstima no t'esclate l'ordinador i t'hi cremes viu, fantasma. Càrrecs contra tu? Et sembla poc considerar "normal" un acte d'asebes a Catalunya? Tu això de la democràcia ho interpretes com un "jo te la fot" i tu et deixes sense dir ni "ai"?

Al compatriota Josep: gràcies per esmentar València. No només en les agressions que "mereixen" tractament mediàtic, també el día a día es ací un infern, fins i tot en les picabaralles amb la meua pròpia familia. En fí, salut i independència, sempre. I una abraçada, d'afegitò, que sempre va bé.

12 d’octubre del 2006, a les 22:43:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

(soy el anónimo del primer comentario)

Lo primero, yo no voy a insultar (espero que lode "estás flipando, chaval" no lo consideréis un insulto, al menos del estilo de los que me suelta marco).

En segundo lugar, me parece tan bárbaros los que revientan los actos del PP o de Ciutadans en Cataluña, como los fachas que revientan los actos en Valencia, o los que les hacen la vida imposible a cualquiera de ERC fuera de Cataluña, o los que les reventaban actos a Pujol también fuera de Cataluña, o los skins que intentaron reventar el acto de homenaje a Carrillo en Madrid. Sin más. Sin apostillas. Sin excusas. Son todos impresentables, y la policía debería actuar contra todos ellos, permitiendo que los conferenciantes den su mitin.

Simplemente eso.

No lo dije antes, porque el tema, entiendo, era el acto del otro día del PP, pero, ni de refilón acepto, ni comprendo, ni entiendo, ni tolero a nadie que reviente un acto político (de ninguna forma -ni con amenazas, ni con agresiones, ni con gritos a un palmo de la jeta, ni con empujones, ni con caceroladas-).

En el asunto del primer comentario, lo que quería decir es que, si bien yo si fuera del PP echaría a García Albiol, lo más grave de lo que ocurrió fue la intimidación del acto. Más que la galleta del "chungo" del Albiol (que me parece fatal, insisto). Y, sin embargo, se ha puesto al mismo nivel, tipo "ambos bandos se agredieron".

Por dios...

14 d’octubre del 2006, a les 21:24:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

y... ¿por ecspanya?
Tot i així, s'agraeix l'intent d'esmena, anònim. No has caigut tan baix com jo. Ja se sap, això no és un paradís democràtic, com molts voleu fer-nos creure, i lògicament, d'anomalíes i pixades fora de test se n'han de donar per força. Creu-me: la indigència política del pp a Catalunya sempre repeteix les mateixes estratègies, aquelles que els converteixen en màrtirs de la seua patria ecspanyola. I de València ni en parles, xiquet, que els d'ací ja patim prou merda com per rebre solidaritats que no hem demanat.

14 d’octubre del 2006, a les 21:35:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home