diumenge, 26 d’agost del 2007

RETORN DE L'UCE

Ahir vaig tornar de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE). Enguany ha estat la 39ena edició, la qual cosa vol dir que la propera complirà 40 anys (1968-2008). Espero i desitjo que sigui una edició especial i que marqui clarament l'agenda política per evitar autèntiques barrabassade, algunes de les quals he pogut sentir-les en els darrers dies.

Bé, però el retorn de l'UCE és sempre dur. En primer lloc per la derrota dels Catalans Dragons a la final, celebrada a l'estadi de Wembley. Vaig veure els darrers minuts de la primera part en un bar de Perpinyà, en mig d'un ambient ple d'entusiasme. Al final dels 40 minuts el resultat encara donava esperances (4-8). Però la segona part va ser decebedora. De totes maneres, arribar a la final ja era una victòria, atès que era la primera vegada que hi arribava un club no anglès o britànic.

Els imbècils de TV3, "la seva", no van emetre Els Segadors. Hauria de dir "sense comentaris". Però no. Vull fer-ne.

TV3 s'està convertint en un càncer, en un tumor pel poble català. Hem creat un Leviatan i ara, sota les ordres d'en Joan Majó, ministre del GAL, per cert, està actuant sense cap mena de pudor i de vergonya per soscavar la poca dignitat nacional que queda a molts catalans i catalanes. Ho pagareu molt car, colla de desgraciats! Anirem a per vosaltres i no us salvarà ni déu!

Per la seva banda, els llepaculs de Catalunya Ràdio s'empesquen ara retransmetre els partits de la merda blanca. Aneu-vos a fer la mà, cagamandúries. Vosaltres també passareu comptes. Crido des d'aquest post a fer un boicot actiu contra aquesta gentussa que viuen dels nostres diners.

La Corpo fins ara ha estat la gran finançadora de l'Espanyol, un club feixista on els hi hagi, les retransmissions del qual segur que incrementen fins a l'infinit el seu dèficit. No contents amb això, ara també volen finançar el Real Madrid, i segurament també el Sevilla. Colla d'imbècils!
Aneu fent, que ja passarem comptes. Us ho ben juro!

Tornant a l'UCE
Respecte els debats i conferències a l'UCE, només destacar la d'en Carretero. Em va fer gràcia però, l'acte protagonitzat per en Xavier Vendrell. Va tenir la barra de demanar paciència, confiança... i vint (VINT, 20) anys de marge abans de proclamar la independència. Algú li hauria de dir que en el món actual, es passen comptes cada tres o quatre mesos, no més. Cada trimestre o quadrimestres, les empreses fan públics els seus comptes i és en funció d'aquests que pugen o baixen a la borsa. El mateix passa amb els partits polítics i els baròmetres mensuals o d'estació (hivern, estiu, etc.). Demanar un xec en blanc per 20 ANYS és tractar l'audiència, és a dir, els ciutadans, directament d'imbècils integrals i de dats pel cul. Però tu que t'has cregut, nen?

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

8 Comments:

Blogger Dessmond said...

Avui a La Vanguardia en Carod diu que la independència va pel 2014. Això són vint anys?.
No es podrian posar d'acord aquesta gent d'ERC?. O només ho logren per fer president a en Montilla?. Genial, genial.

26 d’agost del 2007, a les 19:23:00 CEST  
Blogger Fantassin said...

Em sembla que no és la Independència, sino que pel 2014 proposa la possibilitat de que siguem capaços de fer un Referèndum per a definir no-se-que.

La Independència va per més llarg, perquè si ens centrem al Principat i a més hi descomptem la població al·lòfona que s'integra a l'espanyol com a llengua franca, més la població espanyola més els catalans espanyolistes que fins i tot voten CiU, dubto molt que arribessin al 10 per cent el nombre de vots independentistes en un referèndum.

Per aquestes coses caldria prèviament un clima revolucionari que permetés la polarització, o una situació molt més cohesionada d'origen (tipus Flandes o Quebec).

27 d’agost del 2007, a les 10:35:00 CEST  
Blogger Fantassin said...

Hi haurà algú amb pebrots per a exigir públicament el nom i cognoms de qui va donar ordres per a no emetre els Segadors en la retransmissió del partit?

27 d’agost del 2007, a les 10:40:00 CEST  
Blogger bacus said...

fantassin el mateix que penso jo, extremar posicions que el centre (catala/espanyol i capitalista/no-capitalista) desapareixi. Si li hafegim "quan pitjor millor" junt amb una crisis econòmica greu pel 2008.
Ja tenim el clima, ara necessitem algun partit que lideri amb fermesa i sense pietat la situació. Evidentment ERC no serveix volen ser un partit de "clase".

27 d’agost del 2007, a les 17:49:00 CEST  
Blogger Fantassin said...

El problema és que qui abanderava el "quan pitjor millor" a Euskadi de moment està en hores baixes, els qui ho abanderaven en altres llocs també. I hi ha qui diu que això és degut a que no podem fuguir d'un entorn internacional tendent a l'estabilitat burgesa.

Per tan ERC (que és evident que no és un partit de classe i per tant no pot esdevenir la direcció política d'un revolucionari MCAN) és en canvi perfecte per encarnar el paper de partit socialdemòcrata de centre que pugui ser dipositari dels vots de la població de centre que no li fa fàstics a l'euroautodeterminació (reestructuració administrativa dintre d'Europa).

Ara bé, si no tenim ni clima revolucionari que engresqui el jovent i tampoc no tenim un partit (ERC) amb prou dignitat i seriositat que vagi guanyant vots (votets moderats), d'un a un, en competència amb el centresquerra espanyolista, arribarà el 2114 (jo ja no hi seré) i continuarem sent un 10 per cent.

27 d’agost del 2007, a les 19:27:00 CEST  
Blogger bacus said...

purament aritmetic el tipi d'esquerres no fructifica...


una votant del PSC si se sent defraudat votarà a altres esquerres a la oposició, ERC, IC ?? si tots estan conxavats van a al vot perdut extra-parlamentari o no voten...


PSOE manant i ERC recollint el vot desenquetat de la dreta-socialista-capitalista al poder....

un PSOE mai votrà CiU potser PP alguns falage-C i altres IU o ERC... el govern actual no deixa opcio B per votants de C-E...

ERC sempre ha estat un partir republicà radical, avui és on pot segar més herba.... No necessita justificar el mot sociata o obrero... seguim tenint la raó sense moure'ns un MM dels eixos..............

per eixò tens que estar al oposat del PSC/IC no foten intercanvi de parelles encara que siguin professionals.

27 d’agost del 2007, a les 20:20:00 CEST  
Blogger bacus said...

generals asenyats a votar rato altres a espirants a parlamentari com el PRC. el partit pirata, el del canabis o al PCPE o el PCPC..... en el franquisme el sentiment revolucionari creix, per tant que millor que guanyi el PP a la meseta.... quant pitjor millor, la cupula d'erc obligada per força major, bayoneta a ésser patejada a la gran france...........

27 d’agost del 2007, a les 20:42:00 CEST  
Blogger Marc said...

"La Corpo fins ara ha estat la gran finançadora de l'Espanyol, un club feixista on els hi hagi, les retransmissions del qual segur que incrementen fins a l'infinit el seu dèficit."

Això és força inacceptable. L'Espanyol, i no entro en si el seu nom és gaire afortunat, no és un club feixista. Molt menys ho és ara. El seu president serà bastant caricaturesc, però si una cosa té arrelat és el catalanisme. Almenys fins el punt de crear una associació de joves aficionats catalanistes per enterrar els cada cop més debilitats "Brigadas Blanquiazules". És veritat que sempre hi ha hagut brètols d'aquest tipus en l'entorn del club, però no és així la majoria de la massa social del club.

El meu avi, en pau descansi, fou combatent a la Batalla de l'Ebre contra el feixisme i tornaria a dinyar-la si ara veiés que s'acusa al seu equip de tota la vida de feixisme.

10 de setembre del 2007, a les 20:39:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home