divendres, 2 de novembre del 2007

ALLÒ QUE M'EMPRENYA DEL MEU PAÍS

Allò que m'emprenya del meu país, és que podent ser gran vol ser petit
Allò que m'emprenya del meu país, és que podent ser ambiciós, es conformi amb les engrunes
Allò que m'emprenya del meu país, és que podent ser gloriós prefereixi ser covard
Allò que m'emprenya del meu país, és que podent ser ric compri la seva subordinació
Allò que m'emprenya del meu país, és que podent ser intel.ligent prefereixi l'estultícia

Allò que m'emprenya del meu país, és que podent veure POLÒNIA (30% de share), la dita televisió nacional de Catalunya, és a dir, La Nostra (sic) prefereixi emetre una merda de partit entre l'Ecspanyol i qualsevol equip ecspanyol igualment merdós (12% share)
I és que allò que m'emprenya del meu país és el seu secular massoquisme de voler donar peixet als nostres seculars enemics, perquè mentre ells ens odien, alguns volen que ens estimin

Sort en tinc, però, que el meu país, la Catalunya gran, ambiciosa, gloriosa, rica i intel.ligent, no té res a veure amb la Comunidad Autónoma de Cataluna petita, conformada, covarda, subordinada i estulta que tant li agrada a la TV3 (nom per cert horrorós, que demostra una mentalitat de perifèria, de colònia) tant cara als srs. Majó (ministre del GAL) i Sarsanedas.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep,

el més gros, però, està per venir. Els moviments a l'Avui i les generoses subvencions a la Vanguardia revel.len la voluntat del PSC-PSOE de mexicanitzar la societat catalana, i d'esdevenir un altre PRI, ofegant tota veu dissident en tots els mitjans. Però el més gros és que ERC està éssent col.laborador necessari d'aquest procès.

Aquest procès, del qual gairebé no se'n amaguen, s'està accelerant cada dia. Això ho reconeixia gairebé obertament l'opinador socialista Puigverd a la Vanguardia de divendres dia 2. I és evident que els teus antics amics d'ERC, incloent-hi la teva proposta de català de l'any, en Vendrell, hi estan d'acord.

Gràcies a ERC, Catalunya ja serà aviat com Múrcia, o Ceuta, una CA més.

P.D. No sé si has vist el TN d'avui vespre. Han passat un reportatge sobre la visita dels reis a Ceuta que podrien haver passat en qualsevol televisió espanyola o en qualsevol canal autonòmic. M'ha cridat especialment l'atenció quan el locutor ha parlat de "l'espanyolitat de Ceuta". Si no l'has vist, mira-te'l al 3/24 o a la web. Un cop més, gràcies ERC.

5 de novembre del 2007, a les 21:55:00 CET  
Anonymous Anònim said...

A mi m'emprenya que emetin merda de partits del Barça. De fet no hi veig diferencia entre un equip i l'altre.

11 de novembre del 2007, a les 16:35:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home