dilluns, 28 d’abril del 2008

EN FRANKI DE TERRASSA, EMPRESONAT!

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí i engarjolat a la Model, en Franki de Terrassa. Recentment, un tribunal d'ocupació ecspanyol li havia imposat una condemna de més de dos anys de presó per esparracar una estanquera. Avui, la policia a les ordres d'en Saura, ha executat la decisió colonial, comportant-se com autèntics sipais al servei de l'amo ecspanyol.

Aquesta és la veritable cara del PSOE i dels seus aliats, els palanganeros d'Iniciativa que comanden els seus gossos d'atura per mossegar l'Independentisme combatiu. Aquesta actuació repressiva, però, no és aïllada. Cal recordar que els tribunals d'ocupació ecspanyols estan imposant foltes multes i embargaments de comptes i cotxes als acusats de cremar fotos del Borbó.

Naturalment, un cop superada l'etapa electoral, el PSOE no s'està per punyetes i vol acabar amb la dissidència política, i principalment amb els moviments independentistes existents en les diferents nacions ocupades per Ecspanya.

Doncs que ho tingui molt clar: ni Ecspanya, ni la seva bandera ni la seva constitució de marres, són ben rebudes a Catalunya, i la Lluita per la Independència continuarà fins a la victòria final!

Convocatòria: Avui, dilluns, a les 18.00 hores, davant de la Model de Barcelona.

LLIBERTAT PER EN FRANKI!
FORA LA BANDERA ECSPANYOLA!

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

El tripartit, són tres, no dos...

28 d’abril del 2008, a les 20:08:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Això ho contes a qualsevol país civilitzat i no saber què contestar-te

28 d’abril del 2008, a les 22:29:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

i ERC que és?

29 d’abril del 2008, a les 22:27:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home