dissabte, 12 d’abril del 2008

TOTHOM A MANRESA!
Diumenge, 13 d'abril, a les 10 h.

A un dia del 77è aniversari de la proclamació de la República Catalana per Francesc Macià, convido i engresco a tots els catalans i totes les catalanes de bé a assistir a l'Assemblea del Reagrupament. Cat que tindrà lloc demà diumenge entre les 10 i les 13 hores, a Manresa.

Penso que no exagero si dic que el moment present és molt delicat. Hi ha una prima i fina línia roja que uneix el 14 d'abril del 1931 amb el 13 d'abril del 2008. És la línia de la DIGNITAT, DE LA SOBIRANIA i de la GRANDESA, del sentit històric, i perquè no dir-ho, del record a tots els catalans i catalanes que entre aquestes dues dates han donat, alguns, els millors anys de la seva vida, i d'altres, ras i curt, la seva vida, PER CATALUNYA.

Hem de ser conscients que així com el PRESIDENT MACIÀ va fer un ACTE DE SOBIRANIA, proclamant la República Catalana, sense el qual, i això és més que obvi, avui en dia no tindríem ni el minso autogovern que tenim, ara toca donar suport a REAGRUPAMENT.CAT, ara toca donar suport a Joan Carretero i a la Rut Carandell, perquè recullen aquell testimoni i l'actualitzen.

No ens podem permetre 1, 2 o 3 anys més de degeneració de les condicions materials i morals de la nostra Pàtria. Pels nostres fills i filles, per aquells que van donar la vida per Catalunya, o si voleu, per pur i simple egoisme, perquè volem viure bé en un món millor, més bonic i atractiu, perquè tenim dret a la Felicitat, crido a tots els militants d'ERC i a tots els simpatitzants d'RCAT, i en general a tots els catalans i catalanes de bé, a assistir a l'Assemblea de Manresa de demà.

PER CATALUNYA, PER LA REPÚBLICA, PER L'ESQUERRA!

PD. L'Assemblea tindrà lloc al Teatre-Conservatori carrer Mestre Blanc s/n de Manresa (entrada per la Plaça Sant Domènec). De les 10 a les 13 hores, aprox.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 Comments:

Blogger Alexandre Pineda i Fortuny said...

Agafo les paraules del teu escrit-crida: Dignitat personal i col·lectiva, grandesa per anar cap a la sobirania, versus independència, derrotar la mesquinesa i la nul·litat dels homes públics.

12 d’abril del 2008, a les 17:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home