dijous, 17 de setembre del 2009

AIXÒ DEL "MILLETGATE" PORTARÀ CUA

Un parèntesi en l'èxtasi del passat cap de setmana per referir-me a això que podem anomenar "Milletgate". Vaticino: Portarà cua. I molta. No m'estranyaria que l'Ajuntament -o els Ajuntaments-, la Generalitat, bancs, caixes, els mèdia et tutti quanti estiguin pringats fins a les celles. Això és la fi del cagaelàstics. I per descomptat, els partits polítics, el pentapartito (del primer a l'últim!).

Si en Millet connecta el ventilador i comença a escampar merda, -i ho farà, ja ha començat a fer-ho, per ser més exactes- aquí no queda ni l'apuntador.

Digueu-me exagerat, però no descarto un episodi tipus Roberto Calvi, per entendre'ns.

La cosa pot ser dramàtica -per ells- i apunta al cor de la beautiful people de Barcelona, les "grans famílies" de tota la vida. De l'establishment nostrat, en definitiva.

La gran pregunta, com sempre, és Qui prodest? (a qui beneficia?)

Clar que no m'estranyaria que algun espavilat, aixequés la llebre i digués que els culpables de tot plegat, els dolents, més dolents de la pel.lícula són en Joan Laporta, en Joan Carretero, i de rebot també l'Enric Canela, en Lopez Tena, en Miquel Calzada, i per descomptat els impulsors del consulta d'Arenys.

I en Joel Joan, que d'aquesta manera no podrà fer de General Josep Moragues en el cinema.

Tots cap a la garjola, amb la col.laboració entusiasta de jutges i periodistes. No, no, no rigueu, que són capaços d'això i de molts més...

Ja ho deia el Sometent: "Ordre, ordre i sempre ordre"

Al loro!

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

Blogger Quico Ventalló said...

Les dimensions poden ser descomunals, sinó és que algú li tapa la boca (cosa que passará a menys que es torni boig i parli i llavors diran que és boig i tampoc li faran cas). Quedarà res de l'actual nomenklatura política catalano-espanyola?. tenim Fabres entre nosaltres?

17 de setembre del 2009, a les 22:17:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

AQUEST PAIO ERA EL PRESIDENT DE FAES A CATALUNYA,FET QUE NO COMENTA NI DEU. PERQUE?.
JUGANT AMB BCN.....

18 de setembre del 2009, a les 22:37:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

En Millet intenta de totes les maneres imaginables cobrir-se les esquenes. La seva carta/confessió te dos objectius: evitar la preso i insinuar que pot estirar de la manta si la justicia no "es porta be" amb ell. Aquest senyor no te gaire futur es miri com es miri. La ha fet tan grossa que haurien aplicar-l'hi l'agreujant d'estupidessa. És per aquesta raò que, de fet, el condemnaràn.
Josep, et segueiexo habitualment al BGS.

UNITAT PER LA INDEPENDENCIA!

22 de setembre del 2009, a les 12:46:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home