dissabte, 12 de setembre de 2009

MÉS BRUTAL!

FC Barcelona's President Joan Laporta takes part in a Catalan separatist demonstration during "Diada de Catalunya" (Catalunya's National day) in central Barcelona, September 11, 2009. REUTERS/Albert Gea (SPAIN CONFLICT POLITICS SPORT SOCCER)

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

El fet de veure tanta gent important del nostre pais implicada per la independencia omple de satisfaccio. Veure com s'han pogut manifestar tots junts sense mirar a les petites deiferencies que hi poden haver entre cadascuna de les persones presents, perque posen la independencia de Catalunya ens fa veure que un canvi es possible.

m'ha agradat llegir que en Carretero tambe estava en la mateixa manifestacio. Continuo pensant que en Carretero esta fent molt bona feina amb Reagrupament, precisament reagrupant la gent independentista. Hi ha altres petites formacions, plataformes, etc que també miren de fer el mateix. El millor de tot és que no competeixen entre elles, sino que es del tot complementari. Crec sincerament que al final una Gran Coalcio per la Independencia sera possible que es presenti a les properes eleccions al parlament, i aleshores el canvi podra ser una realitat.

En referencia a si en laporta hauria anar de la ma de Reagrupament, de CiU, d,ERC, tot sol amb la seva propia formacio. Crec que t'he donat la resposta a dalt. Crec que en Laporta ha de ser el lider d'aquesta gran coalicio de forces com Reagrupament, Sobirania i Progres, PDD, 10mil.cat, Catalunya Accio, etc. Crec que en Carretero pot fer molt bé la feina com fins ara, pero amb en Laporta el salt mediatic és evident. Quin mitjà de comunicacio podria fer un boicot informatiu i no parlar de'n Laporta? En canvi, malauradament d'en Carretero, molts no en parlen, és obvi! No volen parlar de la independencia!

Per ara que tothom continui fent la seva feina, anar recollint el suport de la gent, anar fent que la independencia estigui a l'ordre del dia. Al final, quan toqui, ja trobarem el lideratge que ens permeti anar TOTS JUNTS, cap a la victoria final. Ja es comença a olorar! ;)

Salutacions des del Québec!!!

12 de setembre de 2009, a les 2:21:00 CEST  
Blogger Joan said...

No olideu la Catalunya insular, si us plau.

12 de setembre de 2009, a les 9:38:00 CEST  
Blogger Dessmond said...

Les imatges són brutals. El Barça ha fet un tomb espectacular, quant a sensibilitat nacional. Tot el contrari del que hauria d'haver fet el govern de Catalunya. Certament el futbol té escletxes imprevistes.

12 de setembre de 2009, a les 18:38:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home