dilluns, 19 d’octubre del 2009

ÉS UN NAZI, JOSÉ MARIA AZNAR?

Si es confirma el contingut del llibre d'una encara diputada pepera, José Maria Aznar, ex-president del govern ecspanyol, considera que els catalans i les catalanes estem malalts.

Considerar malalta una comunitat humana, basant-se exclusivament en plantejaments polítics, és un recurs que ja van utilitzar àmpliament els nazis per justificar l'extermini de les races inferiors, incloent-hi naturalment, els jueus.

En conseqüència, penso que és legítim afirmar que, en cas de confirmar-se aquestes paraules, José Maria Aznar és un nazi.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Anonymous Gerard said...

Bon dia, Josep.

Pel que va sentint-se, sembla que, la paraula que ha utilitzat el senyor Aznar, és "població catalana".

Al meu parer, és molt important la diferència entre població i poble. De la mateixa manera que ho fa la santa constitució espanyola, el senyor Aznar només concep un poble, que és qui té la sobirania, és a dir l'espanyol, dins del qual s'hi troba la "població catalana".

Per tant, el primer problema és de concepte.

El segon problema, però, no és la diagnosi que en fa, car potser sí que el poble català està malalt. Aquest senyor, de fet, creu que la malaltia ve donada per la persistència de la nació catalana entre la "població", tergiversant la idea que la causa de la malaltia és l'agressió demogràfica espanyola, l'agressió legal espanyola i l'agressió botiflera de molts catalano-espanyols.

Més que un nazi, dispensa Josep, aquest senyor no és més que un nacionalista espanyol de dreta. Un imperialista, quan fa referència als catalans i a Catalunya.

Salutacions.

19 d’octubre del 2009, a les 12:00:00 CEST  
Anonymous Albert said...

Em sembla tot un insult cap al pobres porcs que els relacionis amb gent com en Mr Ansar, una mica de respecte als animals!

17 de novembre del 2009, a les 20:10:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home