dijous, 15 d’octubre del 2009

I SI IL.LEGALITZEM EL PP?

Si tinguéssim, els catalans, la meitat de la mala llet que tenen els ecspanyols, ara mateix hauríem muntat un pollastre i estaríem demanant a crits la il.legalització del PP.

El procés seria el següent: s'agafa la foto del xaval de NN.GG. al míting feixista de Montjuïc. Després es treu el dossier del nou secretari general del PP al País Valencià, on sosté, l'angelet, que l'Holocaust no va existir mai. Negacionista, doncs.

Tot plegat s'envia a periodistes amics i de confiança, que ho cuinen mediàticament i també es fa arribar a instàncies internacionals, de la Unió Europea, dels Estats Units i naturalment d'Israel. Es deixa que faci xup, xup. Al cap de dos o tres dies es munta el mullader mediàtic, i es pressiona els poders judicial i executiu a prendre cartes en l'assumpte. També és mobilitza la "societat civil" amiga i de confiança, per tal de difondre un estat d'alarma social.

A continuació, bé un jutge, bé una autoritat executiva dóna el primer pas i es comença a suggerir la idea de la il.legalització per defensar la ideologia feixista i negar l'Holocaust. I santes pasqües. La màquina de la justícia comença a funcionar inexorablement, la indignació popular porta a mobilitzacions ciutadanes suposadament "espontànies", amb els SMS i el twitter traient foc, davant de les seus peperes. Fins i tot no és descartable que algun militant rebi una repassada, suficient per comprovar que la seva sang no és, com pensava, blava, sinó, ai las, roja.

I finalment, davant l'alarma social i les protestes de les cancelleries per l'excessiva tolerància amb ideologies nazi-feixistes de les autoritats del país, es procedeix a il.legalitzar el PP. I punt. Ho salpebrem lleugerament, i llest per a servir.

Això és el relat, simplificat i esquemàtic, de la teoria. En la pràctica, però, això no passarà mai, mentre Catalunya continuï sota la bota ecspanyola. I la raó és ben evident. Al PSOE no l'interessa la desaparició del PP. I no perquè tingui escrúpols democràtics, no. Bàsicament perquè sense el PP, el PSOE, i més particularment el PSC no pot articular cap discurs polític coherent. Dit d'una altra manera, pels sociates, el PP forma part del seu entorn vital, és el seu menjar diari. Sense ell, moririen d'inanició, dialèctica i fàctica. De fet l'eix ecspanyol, del qual ja vaig parlar en un altre post, format per La Falange-Ciudadanos-PP-PSOE és un ecosistema que es retroalimenta i que els permet anar fent la viu-viu. Pel PSOE-PSC és el seu mannà. I el PP és l'element nutrient clau.

Per això mai el PSOE gosarà il.legalitzar el PP. Només l'independentisme ho pot fer. I proposo que sigui una de les primeres mesures a portar a terme després de l'aprovació de la Declaració Unilateral d'Independència (DUI). No només ho agraïrem els catalans, sinó tots els demòcrates d'Europa i del Món.

Post-data: Semblaria lògic il.lustrar aquest post amb la foto del xaval nazi lluint bandereta a Barcelona o la del negacionista amb escó a les Corts Valencianes, però seguint la lògica de no donar peixet a l'enemic, penso que el més adient és estalviar-nos-les i en tot cas substituir-les per d'altres de més, diguem-ne, expressives...


Etiquetes de comentaris: , , ,

5 Comments:

Blogger Martí Cabré said...

Les teves fotos descriuen molt bé el Parlament.

15 d’octubre del 2009, a les 23:04:00 CEST  
Anonymous Pili said...

Vinga, va! Ja seria una bona cosa que ostentessin la categoria d'aquest bestiar!

16 d’octubre del 2009, a les 10:05:00 CEST  
Anonymous Josep-Empordà said...

Donç el PSOE ha fet tants de mèrits o més que el PP per ser il.legalitzat.

El que passa és que "l' il.legalitzador que els i.legalitz'hi bon il.legalitzador será".

16 d’octubre del 2009, a les 11:45:00 CEST  
Blogger El Campaner de Maians said...

on s'ha de signar?

16 d’octubre del 2009, a les 15:01:00 CEST  
Blogger Jordi Benplantat said...

Josep, la primera foto amb la Cospedal i el Costa fent un 69 es una mica porca.

16 d’octubre del 2009, a les 22:14:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home