dimecres, 11 de novembre del 2009

PERQUÈ NO S'ENGARJOLA EL DELEGAT d'ECSPANYA?

Començo a estar fins al capdamunt del collons del Delegat ecspanyol. El molt pallús va per les cantonades, com un exhibicionista, amenaçant tothom, dient que la té molt grossa, i vomitant odi i intentant posar la por al cos als ciutadans demòcrates que volen fer sentir la seva veu, aterrint-los. O si més no intentant-ho. És que si això se sabés arreu del món, sobretot del món democràtic, a aquest individu se l'hauria d'engarjolar al Tribunal de Drets Humans, hauria de ser jutjat conjuntament amb el Karadzic.

Mira Joan, de moment te l'hauràs de treure més d'un centenar de vegades d'aquí al 13 de desembre. Espero que llavors ja estiguis tancat al talego, si pot ser a Europa, no a l'estat ecspanyol. Per exemple a La Haia. Te la trauràs, sí, i fins i tot potser te la remenaràs de forma indecent i pervertida, sense traça. Però després te l'hauràs de tornar a guardar. Si és que encara no se t'ha congelat.

Au Joan, ensenya-la per les cantonades, pallús!. I no t'oblidis d'obrir la teva boqueta de pinyó...La teva ràbia i el teu odi és la nostra força. Temps al temps.

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

No et queixis que es un perfecte representant d'ecxpanya: sectari, mafios i creu tan en la democracia com millan astrai

12 de novembre del 2009, a les 18:28:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Què se'n pot esperar d'un socialista? Doncs justament això!

13 de novembre del 2009, a les 10:32:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home