diumenge, 31 de gener del 2010

JOAN CARRETERO A RAC 1

ATENCIÓ


DEMÀ DILLUNS, JOAN CARRETERO PARLARÀ A RAC 1, AL PROGRAMA D'EN BASTÉ, DE LES 8.30 A LES 09.00 HORES

PASSA-HO!

(En aquests moments cal calma i cap fred)

Etiquetes de comentaris: ,

6 Comments:

Blogger reflexions en català said...

Hòstia, Josep, ja sembles l'Iceta. Tu demanant calma i el cap fred quan vosaltres heu demostrat que teniu el cap calentíssim i ple de pardals. Sou uns immadurs, uns irresponsables que heu engegat a la merda la nostra il·lusió perquè sou uns ximplets. I ara demanes calma. Marededéu! Com erns hem de veure, noi.

31 de gener del 2010, a les 19:29:00 CET  
Blogger Jaume said...

He escoltat en Móra i en Valdero per la ràdio. Se us han pujat els fums al cap a tots plegats. Feu pena. Fem llàstima. No sé què cony explicaré a les meves filles quan siguin gran i em preguntin.

31 de gener del 2010, a les 21:32:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Josep, espero que aquesta dimissió en bloc sigui pel bé del país. Jo, que et conec des de fa poc, però et tinc plena confiança. Espero i desitjo que els trepes (Renyer, Valdero, etc.) no es surtin amb la seva.

Independència i llibertat!

31 de gener del 2010, a les 22:14:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Josep, de debó que desprès de la que heu muntat tu creus que la manera d'informar a la militancia es dir que escoltin la radio?
Això es el que enteneu per "regeneració democratica"?
El problema real es que en tres mesos no heu informat de res, i ara que ho foteu tot a la merda, ens hem d'enterar pels diaris.
Vergonya, cavallers, vergonya.!

31 de gener del 2010, a les 22:24:00 CET  
Anonymous Anònim said...

D’entrada l’independentisme, Carretero i Reagrupament torna a ser a les primeres portades dels diaris i noticiaris. El ressó mediàtic, el soroll de galliner espantat, comença amb les primeres declaracions del ppc parlant d’aquesta encara associació, demà dilluns en parlaran quasi bé tots els partits.

Cal esperar amb tranquilitar que tot-hom es vagi posicionant i deixar que els flaixos politics prenguin l’efecte que han de pendre. Hi han moltes coses darrera més positives que negatives que succeiràn els propers dies.

No defalliu, salutacions.

1 de febrer del 2010, a les 8:01:00 CET  
Anonymous Anònim said...

El que cal ara és calma i trnaquil·litat. La situació cal reconduir-la. Si tots tenim el amteix objectiu, a treballar plegats!

1 de febrer del 2010, a les 17:12:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home