dissabte, 6 de febrer del 2010

CASUALITATS


Llegeixo que en Lluís Recoder probablement anirà de número 2 de CiU. I no puc evitar una sensació de déjà vu. Les hienes ja es preparen per a la cacera. Després de quasi vuit anys de travessa pel desert, on els tontos útils que fan de bandera del sobiranisme convergent i que es passen el dia taladrant la gent amb pseudo-consignes com "O Mas o Montilla", després de vuit anys d'aquesta cançoneta, ara que la flaire de mort tripartita ja és més que evident, apareixen els pillos i es preparen per a posar-se les botes.

I naturalment en Recoder, n'és un d'ells. Que s'apartin les criatures que ara toca el torn del convergent tradicional, el de tranquil.litat i bons aliments. I naturalment, bona Ecspanya. I per descomptat 23 anys més -o això aspiren- de reverències als amos.

Jo diria que en Mas té els dies comptats.

Si no guanya, de forma immediata. Tal i com ell ja ha anunciat manta vegades.

Si guanya, perquè en menys de dos anys els pillos li hauran fet el llit, amb la connivència d'en Duran i Ecspanya i de tot l'oasi-mediàtic (La Vanguardia i El Periódico al capdavant, of course).

També em va fer pensar la coincidència que es va donar el cap de setmana passat entre el llançament mediàtic de Mas com a candidat i l'altra notícia. Una notícia que va ser filtrada per algú...

Casualitat? No fotem, tu, que ja ens afaitem...

Ara bé, la bona gent convergent, hauria de tenir en compte que:

1. És pràcticament impossible que CiU obtingui la majoria absoluta. De manera que haurà de pactar amb algú. Amb el PP?, amb el PSOE? Amb Reagrupament?

2. Que l'etapa de la "tranquil.litat i bons aliments" is gone, per molts anys. Amb una crisi econòmica galopant, amb un estat ecspanyol cada cop considerat més un pària dins de la Unió Europea, tal i com acaba de recordar-nos el mismíssim Paul Krugman, el mateix que ara fa un any ja va encunyar el famós eslògan "Spain is Pain". Genial, no?

3. Que la continuïtat de Catalunya a dins d'Ecspanya, no només suposa la perpetuació de l'espoli fiscal, sinó també, l'amenaça de la sortida de la zona de l'euro, de manera que ben bé podríem dir que tota política autonomista no fa més que empobrir-nos: "O Ecspanya o l'euro", aquesta és la veritable dicotomia.

De manera que, bona gent de convergència, és a dir, aquells que sou sobiranistes de pedra picada i a l'hora aspireu a una societat catalana "rica i plena", tal i com apareix al nostre Himne Nacional, és imprescindible que tingueu present, que aquesta només s'aconseguirà amb el suport a l'única candidatura independentista que es presentarà en els comicis.

Naturalment, la de Reagrupament (hòstia, rodolí!).



Etiquetes de comentaris: , , ,

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep, tu creus que un post com aquest es el que esperem els associats del Baix Llobregat d'un membre de la Junta Nacional? Vols dir que ens preocupa gaire en Recoder?
Apart de llegir insults a ex-companys, que per cert et podries haver callat, o de dir-nos que escoltesim la radio, no tens res mes a dir-nos ni a explicar-nos SERIOSAMENT?
Ni conec al Abad, ni conec al Valdero, pero en aquesta setmana t'he conegut a tu.
I desmodera el blog home, transparència i democràcia.

6 de febrer del 2010, a les 8:34:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Però Josep, després de l'espectacle que acaba de donar la direcció de Reagrupament, el gran exemple de regeneració i concòrdia, encara tens moral i ànims per a fer-ne propaganda?

És que encara que en Carretero tingués raó, que tots sabem que hi havia brutícia per ambdues bandes, mai es fa pública una cosa així, perquè queda destruïda immediatament la credibilitat, i més un d'un projecte en construcció.

Si intentàveu allunyar-vos de la imatge que no éreu Esquerra 2.0, ara ha quedat demostrat que ho sou totalment. Les mateixes actituds, els mateixos comportaments, i les mateixes bronques. Ho sento però jo ja no us votarè. No era això el que ens vau vendre. Algú que ha gestionat aquest conflicte amb tanta irresponsabilitat com en Carretero, no em crec que estigui capacitat per a dirigir el país.

6 de febrer del 2010, a les 14:31:00 CET  
Anonymous Heather Hayes said...

L'altre dia hi vaig enviar un mail, a l'Artur Mas, convidant-li a fer-se soci de Reagrupament. Encara no m'ha respost. Jo hi feia conya, però potser era profètic...

6 de febrer del 2010, a les 16:14:00 CET  
Blogger Jaume said...

Com a molt probable votant de Reagrupament no entenc què fas criticant un paio com en Recoder. No gosaria criticar el que no conec. Jo em centraria en explicar el perquè nosaltres serem millors. De moment en Recoder ha demostrat que és un excel·lent gestor, i ha esborrat del mapa sociates i peperus del seu municipi. Què nacionalment és tebi? Potser sí, i què a nosaltres si no l'hem de votar? A la Catalunya independent ens caldran molts Recoders per a fer el país. I tu, entretant, fent amics. Al meu parer, d'un temps ençà no tries bé els objectius. La fermesa contra l'enemic comú

7 de febrer del 2010, a les 9:35:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home