dimecres, 31 de març del 2010

LA CONDEMNA ECSPANYOLA

Ara que se les prometen felices, amb la benedicció de La Vanguardia, que està intentant crear un entorn propici per a la victòria sense baixar de l'autocar de les tropes
convergents, convindria alertar a la gent que aquesta possibilitat pot comportar un autèntic daltabaix nacional.

Un primer motiu és que CiU no aposta per la independència com a projecte de futur de Catalunya. Això vol dir, que la seva opció és clarament dependentista, és a dir, partidària de continuar sotmesa a l'espoli fiscal, l'empobriment socioeconòmic, la submissió política, la marginació lingüística de Catalunya, entre moltes altres calamitats. El principal garant d'aquesta opció dependentista és, sense cap mena de dubte, en Josep Antoni Duran i Ecspanya, autèntica vaca sagrada de la política catalana i, a l'hora, encara que sembli incoherent, l'autèntic ase dels cops de la política ecspanyola. I això és així, perquè els ecspanyols els agrada recordar als seus esclaus, la seva condició de tals.

El dependentisme de CiU, naturalment, encadena el futur immediat de Catalunya, és a dir, de tots nosaltres, de les nostres famílies i, el que és més important, dels nostres fills, al destí de l'Estat ecspanyol. Si s'opta per la carta ecspanyola, Catalunya esdevindrà el tren de cua d'Europa. I això per una senzilla raó: la doble marginació a la que serà sotmesa en les properes dècades. Una marginació per ser membre d'un dels estats pària dins la Unió Europea. I una altra marginació, a l'interior de l'Estat ecspanyol, on ocupa una posició cada cop més insignificant.

I amb un agreujant, la més que probable expulsió d'Ecspanya de l'eurozona. Als alemanys ja se'ls està inflant els dallonsis amb el tema dels PIGS (Portugal, Itàlia, Grècia i Ecspanya). I, naturalment, mentre nosaltres continuem sotmesos a Ecspanya, continuarem sent tractats com a porcs.

Votar dependència, és a dir votar Convergència, és sinònim de votar Ecspanya, i en conseqüència, arriscar-se a ser foragitat a empentes i cops de peu de l'eurozona. És això el que vol la societat catalana?

Perquè algú dubta que una Catalunya independent no tindria cap, i repeteixo, cap mena de problema per romandre a la zona euro?

No només això, sinó que hi ha més d'un estudi que considera que una Catalunya independent, amb una economia que ja a hores d'ara, amb espoli fiscal inclòs, superara la de països tan consolidats com Dinamarca o Finlàndia, per no parlar de Txèquia, Irlanda o la pròpia Portugal, no tindria la més mínima dificultat per posicionar-se entre les primeres economies de la zona euro.

Si això se sap, quin sentit té condemnar-nos per quatre o vuit anys més a Ecspanya? Cap ni un. És l'hora de tallar les cadenes que ens lliguen amb Ecspanya, i que ens arrosseguen cap a les profunditats de les misèries materials i de la indignitat moral.

Perquè una societat que renuncia a la millora de les condicions de vida dels seus membres actuals i futurs, és una societat moralment malalta, egoista, en una paraula, capada.

Només la Independència ens pot garantir l'estabilitat econòmica i material. Només la Independència i res més que la Independència.

Tot el que ve d'Ecspanya, no és més que una condemna. Com la del nyap que, segons sembla, ara sí està a punt de caure, per obra i gràcia del Tribunal Constitucional d'ídem.

Tinguem-ho clar i actuem en conseqüència!


5 Comments:

Anonymous Josep-Empordà said...

O Mas...o Montilla.

Disculpa, però és el que hi ha.

Encara que tant d'acarnissament i tanta obssessió amb CiU ja sembla aclarir molt les coses.

El pas per ERC ja ho te aixó, deixa sequeles i marca l'ADN de manera permanent.

PS.

Només afegir que l'"independentisme" visceralment anticonvergent és més que sospitós. Sense CiU no només no hi haurá cap avenç cap a la sobirania, sino que hi haurá Montilla i els seus "mariachis".

1 d’abril del 2010, a les 10:43:00 CEST  
Anonymous Robert-Lleida said...

Disculpa, disculpa tu Josep-Empordà sectari convergent dels collons, perque només així se us pot anomenar als que aquestes altures de la pel·lícula diu les bajanades que dius tu. D'on collons has tret que només hi ha Más o Montilla?, és a dir merda o merda al quadrat. Per a les properes eleccions tenim una candidatura desacomplexadament independentista que es diu Reagrupament. Tan sols cal votar-la. Si no ens creiem les nostres pròpies possibilitats és perque o bé som una colla de rucs ignorants i messells o bé som una colla de sectaris intransigents com tu Josep-Empordà.

No cerquis teories conspiranoiques per trobar la raó de l'acarnissament a CyU ja que se la ben guanyat a pols durant els 23 anys de mandats Pujolians i aquests 7 últims se l'ha guanyat amb l'oposició mesella del Mas. Recordes pacte Mas-Zapatero? i totes les altres merdes la passada legislatura i aquesta?. Saps quí és en Duran dins CyU i quina ideologia representa?

Aneu a fer la ma tots els convergents. Em foteu tant o més fàstic que l'actual E i sociates junts.

4 d’abril del 2010, a les 23:11:00 CEST  
Anonymous Ramon said...

Soc soci de RCat, però em sembla que aui i ara pretendre substituir CiU, un partit que, tant si agrada com si no, es amb gran diferencia el que treu mes vots dels partits catalans per Rcat que ara mateix amb prou feines apareix a alguna enquesta, no es gens realista.
Pel que fa al tema europeu, sempre m'ha semblat una bajanada lligar tant la Catalunya independent amb la UE. Pot interessar i pot no interessar, pero no es una opcio bona "per se". Pel que fa a si la UE ens voldria al euro, doncs tambe cal preguntarse si a un pais exportador li interessa tenir una divisa alta com el euro, o si al euro li interessa tenir al seu si a un pais que, aqui i ara, comparteix plenament les nefestes xifres econoiques espanyoles. Es a Catalunya on mes mes llocs de treball es destrueixen. Tampoc sembla Catalunya un soci ideal ples rics del mon.
Hi ha massa passió en aquestes questions i massa poc enteniment. Caldria canviar-ho.

5 d’abril del 2010, a les 14:09:00 CEST  
Anonymous Quim said...

Josep, CiU és independentista aixi es va aprovar als Estatuts en el darrer congrés. I en Duran no hi pinta res de res. Fa declaracions de cap de setmana i segueix. No pren cap decisió.

Sento que el teu intent de pas per CiU fos fracassat, no van saber apreciar el teu talent i t'has hagut de quedar fora a vendre fum. Reagrupament no portarà la indepencia, la indepencia la portarà CiU. Aquesta és la unica possibilitat. reagrupament i erc i la resta han d'ajudar i empenyer però mai vendre fum ni enredar a la gent que ni entrareu al parlament i a sobre fareu perdre alguns diputats indeoendentistes a favor del psc. Aquest es l'enemic el psc.

6 d’abril del 2010, a les 1:04:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Quim,

"El meu intent de pas per Convergència"? Hòstia quan va passar això? Que en Duran no hi pinta res? A CDC potser no. Però a CiU i tant que hi pinta! I molt! D'aquí plora la criatura. CiU, repeteixo, CiU, MAI s'ha declarat independentista. Ni als seus estatuts ni enlloc, company.

A veure qui ven fum... em sembla que ho fas tu!

7 d’abril del 2010, a les 11:56:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home