dimecres, 14 d’abril del 2010

L'AGENT 1688

Els blocs serveixen per moltes coses. És una gran eina per a l'activisme i també per a denunciar els abusos.

Avui he anat a l'Hospital de Mataró. He anat a acompanyar el meu pare que l'operaven de cataractes. He aparcat, sí, damunt la vorera ... com dotzenes d'altres cotxes, quan he trobat un espai lliure.

L'Hospital de Mataró no està ubicat precisament en ple nucli urbà. No. Es troba en una zona a peu de muntanya. És a dir, en una zona on difícilment passen vianants. No fa nosa a ningú. I sobretot, no representa cap perill per a la circulació.

Però quan he tornat a agafar el cotxe, per dur els meus pares a casa, l'Agent 1688, m'havia clavat una multa. El primer pensament que m'ha vingut al cap ha estat "Em cago en la mare que et va parir, 1688, fill de puta!", sí, ho reconec. Suposo que ha estat la mateixa reacció que han tingut la resta de multats -atès que descarto que jo hagi estat l'únic. Una multa de 90 euros, que amb reducció em sortiria per 63. L'Agent 1688, avui haurà esgotat el talonari de multes, i haurà acomplert amb escreix la quota diària de denúncies, fet que no dubto que li suposarà un plus de productivitat en la seva fotuda nòmina.

Més que el fet de la multa, allò que m'ha indignat de l'episodi és adonar-me que existeixen individus que gaudeixen del fet d'amargar la vida a conciutadans que passen pel tràngol, gran o petit, d'anar a un Hospital.

Éssers que més que humans, responen als paràmetres d'un voltor carronyaire, i que deuen tenir molts problemes que els somatitzen clavant multes als ciutadans que van a l'Hospital.

Molt bé, Agent 1688, sàpigues que quan arribi el moment, i arribarà, pensaré amb tu. Ho tens cru, xaval.

Etiquetes de comentaris: , ,

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

Buff, aquest agent ha de témer que tu algun dia siguis ministre. Abans de ser res ja estem amb la cantinel.la del 'Vostè no sap amb qui està parlant...". Pura i dura regeneració Sort. Comentaris d'aquest estil i, sobretot l'estil general que gastes tu en particular, fa que el meu vot per RCat sigui impossible. Tot i que comparteixo el vostre ideari figura't!

14 d’abril del 2010, a les 18:21:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Ostres Sort, ja et llueixes... Abans de fer res ja apel.lem amb el 'Vostè no sap amb qui està parlant...'?
Buffff!

Sobretot Regeneració eh...

14 d’abril del 2010, a les 18:28:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Si Sort, certament, aquest cop si que has traspassat la ratlla. I t'ho diu un Reagrupat dels 300 primers i que segueix el teu bloc des de fa un temps notori. És certament indignant i indigne el que dius i ens deixes pel terra.
I a sobre és de tontos, perquè hi ha molt verdader filldeputa -no com tu que en el fons ets un tros de pa- que no faria mai una errada com aquesta, ni en circumstàncies desgraciades. Com dirien al Camp Nou: BURRO!!!!

15 d’abril del 2010, a les 1:19:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Bufa, quant franquista sociològic que llegeix aquest modest i humil bloc.

El fons de la qüestió aquí és el de la insensibilitat social, el malbaratament de recursos i la preeminència d'una mentalitat burocràtica.

Doncs no, companys, no hi estic d'acord.

Anar a la quinta forca, a un hospital a posar multes, és de ser un autèntic rapinyaire. Segurament molta
de la gent que hi era, no hi era per voluntat pròpia, i segur que no es trobava a gust anant-hi. Cal ser-ne conscient.

Dedicar un agent a posar multes en un lloc que no fa nosa a ningú, em sembla un malbaratament de recursos, tenint present que l'estona qui hi ha invertit en polir-se el talonari, hauria estat molt més útil vetllant per la seguretat dels ciutadans en qualsevol altra zona de la ciutat. O vetllant pel trànsit.

Rebutjo contundentment la mentalitat burocràtica que avantposa el compliment estricte de la llei per damunt de qualsevol altra consideració. No senyors, no, perquè portat al límit, pot arribar a justificar qualsevol barrabassada (com el genocidi nazi) amb l'únic argument que tot el que és legal és bo.

I finalment, recordar sempre és un exercici sa. No sé quin mal hi ha en fer-ho.

15 d’abril del 2010, a les 2:34:00 CEST  
Blogger Dessmond said...

Josep,
Aquest paio el que cerca és que facis ús del pàrking. Pel que dius, sembla que surt a compte. 90 euros! No te'ls fumes en un dia!
Ara jo comparteixo la teva ràbia.
L'altre dia vaig tenir un episodi lamentable, amb una parella d'urbanos a Barsalona. Em van muntar un numeret de cal collons, saps per que? Per dur el Cat a la matrícula, damunt l'E. Són uns xorissos! Amb gentussa com aquesta els vertaders delinquents es troben en el paradís.

15 d’abril del 2010, a les 2:48:00 CEST  
Blogger Llúís said...

En general m'agraden els teus comentaris i procuro seguir-los, tant al Bloc Gran del Catalanisme, com a la teva pàgina. Agradar-me de fet és dir poc, m'entusiasmen.
Potser per això m'ha desconcertat la teva mala llet per la multa. Pels que no coneixen el tema, tenies el pàrquing gratuït de Mataró Park prou a la vora; i els grans equipaments necessiten els accessos lliures d'entrebancs per un possible cas d'emergència tant d'ingrés com de desallotjament: ambulàncies, bombers, etc. Una mica més de templança. Les normes, també les de circulació, són per tothom. I aquestes amenaces futures diuen molt poc del teu tarannà o del teu mal geni.

15 d’abril del 2010, a les 8:48:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

1.La propera vegada aparca al pàquing i no a una vorera, que és per al vianants, gamarús.

2.Llegint-te a vegades he pensat que no hi toques del tot, però amb les teves amenaces d'avui a un policia local que fa la seva feina, ja m'ho has confirmat plenament.

3. ara de complir la normativa viària se'n diu franquisme sociològic. Per cert la teva frase sobre el rebuig al compliment estricte de la llei és Berlusconi en estat pur.


4. En Carretero hauria de demanar-te la dimissió, i si no ho fas, dimitir ell.

Un convergent

15 d’abril del 2010, a les 9:50:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Ui convergent, tu també estàs per la Confederació d'estats ibèrics com el freaky d'en Mas (ahahahahahaahahah) quin tip de riure! Ai quants en manté la farina!

15 d’abril del 2010, a les 10:35:00 CEST  
Anonymous Josep-Empordà said...

Vajam...al darrera de tot sempre hi ha una intencionalitat.

El sistema de finançament al que hagué de fer front els Governs de CiU, de sempre foren catastròfics. En l'ùltim govern de Felipe González, en Pujol els hi va arrebassar, i amb moltissimes dificultats, el 15% del IRPF. Acte seguit, un secretari general d'hisenda, molt català ell, del P$C-P$OE, el partit al que quant erau d'ERC li vareu lliurar la Generalitat de Catalunya, acte seguit, va maniobrar per recuperar els pocs diners de més que CiU havia aconseguit, i ho feu amb una cosa que es va fer famosa, els "peinados fiscales". En Josep Borrell, va enviar una legió d'inspectors d'hisenda a Catalunya i varen remoure el País sencer impossant a sang i foc el terror fiscal...crec que al final, encara hi varen guanyar.

Quant el Govern de CiU va aconseguir fer dels mossos la policia integral de Catalunya...que es transferis el trànsit va costar Déu i ajuda. Al final no fou el P$OE qui ho va acceptar, no, fou el PP, qué us sembla?. El cas és que aconseguir el traspás del trànsit va costar, però...que transferissin el cobrament de les multes, aixó si que fou la mare de totes les batalles, donç estem parlant de molts de diners.

Bé, el tripartit...amb la excusa peregrina de la "contaminació", per les autovies que hi ha al voltant de Barcelona, que és a on hi ha més transit, fa circular a 40 Km./h!!!.

Potser us penseu que és de veritat per la contaminació?...per la vostre seguretat?...Ca!!..és per...bingo!! la de milions i milions d'euros que us afaiten cada any als que viviu al seu territori de caça!.

Be, ja deus saber que ara, també gràcies a ERC, "gaudim" del "millor finançament de la història", gràcies a la baixada de pantalons que ha perpetrat el tripartit acceptant un finançament que és a anys llum del que recull l'estatut. Aixó afegit a que tenim un "govern" que te la ma foradada, i que ha aconseguit, amb uns presupostos que son 2'5 vegades l'ùltim de CiU (el més gran mai tingut) han aconseguit el clamorós èxit de multiplicar per 4 el dèficit de la Generalitat. Aixó fa que en aquests moments, TOTES les administracions de Catalunya, i especialment els ajuntaments, estiguin sense un euro...i a les portes de la fallida.

Conclussió: ja que no poden recaptar més diners del "totxo"...els recaptan dels ciutadans que es despisten.

Avui dia, els "agents de la autoritat" son recaptadors al estil "Curro Jiménez", així que ja cal que esteu alerta, perqué ara practiquen l'esport de la caça del ciutadà despistat.

Ep!...i no és broma.

15 d’abril del 2010, a les 10:45:00 CEST  
Anonymous Josep-Empordà said...

PS.

Una pregunta:

Quant a algú li dius "convergent"...li dius com a insult?.

No, és per possar-me al dia en terminologia.

15 d’abril del 2010, a les 10:47:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Josep-Empordà,

No, amic meu, és per identificar a l'anònim que demana el meu cap, que signa amb aquest terme.

Per cert, et vam trobar a faltar l'altre dia al sopar... va anar bé el viatge?

15 d’abril del 2010, a les 11:12:00 CEST  
Anonymous Josep-Empordà said...

Em va saber un greu terrible, però la feina és la feina i no vaig poguer-ho ajornar.

El viatge?...una pallissa, perqué a Italia passa més o menys el mateix que a l'estat espanyol...tots els camins duen a Roma...i d'allà, al cel. La mare que els va parir!.

15 d’abril del 2010, a les 15:48:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home