dilluns, 24 de maig del 2010

LA FURGONETA TUNEJADA DE REAGRUPAMENT





Us presento la furgoneta tunejada que Reagrupament farà servir per viatjar per arreu del país i lluitar contra l'apagada informativa decretada pels mitjans de comunicació i els nostres enemics i adversaris polítics.

Tot i que la setmana passada ja va fer presència per Granollers i Castellar del Vallès, si no vaig errat, aquest dissabte, els coordinadors i membres de la Junta que ens reunírem a Les Borges Blanques la vam poder veure per primera vegada, i vam quedar més que satisfets.



Ara a tirar milles! I la propera parada, a Cornellà de Llobregat, aquest dimecres, 26, coincidint amb l'Acte per Sí a la Independència, que es farà al Patronat.

Ja ho sabeu, us hi espero!


Etiquetes de comentaris: , , ,

4 Comments:

Blogger JOSEP said...

L'Acte es farà al Patronat Cultural, al carrer Eduard Gibert 29, (Metro:Cornellà Centre, FF.CC.: Cornellà Riera, Renfe: Cornellà)

24 de maig del 2010, a les 19:38:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep, proposo que en un futur post ens analitzis si et plau això:
http://www.avui.cat/cat/notices/2010/05/el_parlament_demana_que
_el_tc_es_declari_incompetent_per
_decidir_sobre_l_estatut_99552.php

Jo entenc que és un intent a la desesperada de l'establishment, però i si prospera i es para el tema de la sentència, llavors què? què fem amb la furgo?
gràcies
Mitrofan del Dioni

25 de maig del 2010, a les 14:51:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Aquesta furgoneta tunejada fa molt de goig. He vist que diumenge ja va ser també a Cardedeu. Esperem que a partir d'ara recorri el país de punta a punta per informar del nostre projecte, per fer proselitisme i per visualitzar Reagrupament cada dia en un lloc diferent. Endavant les atxes!

25 de maig del 2010, a les 23:13:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Bé, de fet ja he trobat una part de la resposta a:
http://cimeraextra.blogspot.com/2010/05/
montilla-i-puigcercos-al-senat.html

Em pregunto que què és més convenient:
a) Si la sentència surti abans de les eleccions, potser farà guanyar uns quants vots (molts però no una barbaritat) a Rcat i implicarà segura l'entrada de Laporta. Una "mala" sentència desgastaria ara al Tripi però no als unionistes convergents, ans al contrari potser. I després tindrien 4 anys per aplicar l'anestèsia i mentre tant l'efecte Laporta es cremaria.

b) Si la sentència surt després de les eleccions, llavors l'unionisme convergent quedarà definitivament desenmascarat que fins hi tot els guarans més rucs que campen pels camps de la Catalunya central. Potser això voldria dir eleccions anticipades el 2012 i llavors sí que un Laporta amb 2 anys de descans mediàtic d'intoxicacions i revaloritzat perquè el Barça a millor no pot anar ARRASSARIA amb RCat.

Punyeta, ja m'he respós! no?

Mitrofan del Dioni

26 de maig del 2010, a les 12:13:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home