divendres, 8 d’abril del 2011

LA DRETA INDEPENDENTISTA JA TÉ NOU LÍDER

La dreta independentista a Catalunya ja té nou líder. Es diu Josep Maria Vila d'Abadal, és l'actual batlle de Vic, i pressuposo que deu provenir d'una família de patricis de la ciutat dels sants.

Vila d'Abadal seria la persona idònia per engegar a can pistraus aquesta desgràcia amb potes que es diu Josep Antoni Duran i Ecspanya. Aquest esclau d'Ecspanya, que fa la feina bruta que li encomanen els seus amos de Madrit i suposo que també del Vaticà. Duran malgrat que va de rei del rock està amb l'aigua al coll. El seu partit és una cova de lladres, i per protegir-se de les ganivetades, s'ha envoltat d'una guàrdia de corps a quin més corrupte. Per acabar-ho d'adobar sembla comptar amb una caterva de donotes que el cuiden com si fos el Gran Mascle Cabró, i elles un akelarre.

Vila d'Abadal, per contra, és independentista. Segurament molt de dretes, fet que impedeix que en unes eleccions normals jo mai gosaria votar-lo. Però no puc més que saludar el seu gest valent i desacomplexat, a les antípodes del paperàs que juga l'Artur Mas, l'Absolut (ahahahah), que s'amaga per les cantonades per votar per la Independència, com l'adolescent acomplexat quan constata que ja no és un infant.

Que Vila d'Abadal foragités els detritus ecspanyolistes d'Unió, seria una gran, una enorme notícia. Per a ell, per a Unió i per a tota Catalunya. Ho tindrà molt difícil. Molts ho han intentat debades. La premsa, els sociates i sobretot els ecspanyols el tenen a recer de qualsevol inclemència. Però, com tot en aquest món, no hi ha res impossible. És just i necessari.

Josep Maria Vila d'Abadal, el líder de la dreta (independentista) catalana, faria patxoca i seria un pas cap a la normalització del país. Ara només cal saber qui seria el líder de l'esquerra (independentista) catalana. Aquí, hi ha molts més aspirants, i fins i tot algun pallasso. Però un cop se sàpiga, només caldrà que tots dos s'entenguin per tal de tallar les amarres amb els ecspanyols.

Llavors sí que podrem dir que ja som normals, i jo em podré dedicar a la vida contemplativa.

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

AVUI AL CEMENTIRI,DAVANT LA TOMBA D'AN CARRASCO I FORMIGUERA,HAN TINGUT LA BARRA,DE AFEGUIR EL NOM DEL MARTIR A LA SEVA CONFOSA I ACTUAL IDEOLOGIA,"HA SIGUT VERGONYOS"PARAULES D'UN PARENT,CREC QUE RENEBOT DE AN CARRASCO.UNIO HA FET EL SERVEI D'ACULLIR LES DRETES CATOLICAS MILITANS,A LA CAUSA DE CATALUNYA,DIC CATALUNYA NO ESPANYA,DONCS,PER FAVOR,SIGUIN CONSECUENTS.....
JUGANT AMB BCN.

9 d’abril del 2011, a les 22:11:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home