dimecres, 16 de novembre del 2011

AHAHAHAHAHAHAH, FES-TE FOTRE DURAN!!!!


Pujol qüestiona el govern de concentració de Duran



Fins i tot el Gran Ioda li canta les quaranta al Duran i Ecspanya!!!

(Dedicat a l'entranyable Andreu, que serà dels últims de Filipines, abans que el seu candidat el deixi penjat davant les legions independentistes transversals...).

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Anonymous Andreu said...

El profeta del Cirurgia Mort, els qui van aconseguir 50.000 vots a les passades eleccions catalanes, aquest sí que, desprès de tants salts i satironets fets per sigles i sigles que ningu recorda i que mai van treure vots per a fotre res, ha aconseguit omplir durant 30 dies el seu bloc -aquest- i altres col.laboracions, difamant nomes a candidat numero 1 per Barcelona del nacionalisme català democràtic majoritari a Catalunya els darrers 31 anys.

L'obra social dels social-cristians de la Federació es, també, això.Permetre que passin el seu temps dient tonteries, abans de que fecin fetxories. Amb fetgeries d'aquestes s'allarga uns dies la vida dels aspirants a profetes.

Cordialment,
Andreu

PS- Quan tinguis a punt pagar el deute pendent (dues cerveses) avisa, que només portes ja 100 dies d'impagament. La morositat es dispararà i t'intervindrà el FROB.
Jo gasto Damm, tu potser dela companyia d'origen flipí?

17 de novembre del 2011, a les 1:56:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home