dimarts, 15 de juliol del 2003

Començo aquest diari comentant la notícia que els "legionarios" espanyols que van cap a l'Iraq hauran d'obeir un oficial polonès (un "polaco"). Quina ironia! Després de tantes Açores, Perejils, i viatges neocolonials a Amèrica, ara va i els espanyols de pro, els "novios de la muerte" seran comandats per un "polaco" però dels de debò. Quin tip de riure.

Bromes a banda, això demostra que la valoració que fan els aliats de l'eficàcia de l'exèrcit espanyol és força negativa. Algú es pensa que els anglesos, els americans o els francesos acceptarien rebre ordres d'un general de l'antic Pacte de Varsòvia.

No m'extranya que se'ls morin de 60 en 60 amb els seus avions de pa sucat amb oli. O que la taxa de suicidis a la Guàrdia Civil (que recordem que també forma part de les Forces Armades) sigui cada cop més elevada i que a un oficial se li giri el cervell i comenci a matar col.legues en un casa quarter. O que un ex-soldat de Bòsnia sigui un assassí múltiple. Si és que Ecs-panya fa molta pudor a podrit. Seguirem reflexionant.