diumenge, 28 de gener del 2007

LLIGA DE FUTBOL DE CATALUNYA
(3r. lliurament)

Després d'unes quantes setmanes sense referir-m'hi, penso que el fet que s'hagi acabat la primera volta a la 1a. divisió de la LFP, és un bon moment per passar balanç de la classificació provisional de la Lliga de Futbol de Catalunya.

Com es pot veure, a data del 26.01, és a dir, abans de la jornada d'aquest cap de setmana, la classificació l'encapçala el Terrassa, amb 41 punts, seguit del Barcelona (39), València (36) i Alacant (34). Això no obstant, cal tenir en compte que el Terrassa ha jugat un partit més que el Barcelona per la qual cosa, aquesta classificació no pot més que considerar-se com a provisional.



És interessant veure que el gruix dels equips es concentren entre els 30 i els 25 punts, la qual cosa indica que cada jornada és com una final, perquè en funció del resultat et pots situar a la part tranquil.la o pots baixar a la part compromesa. De lluny, l'equip que ho té més complicat és el Nàstic, el qual només ha guanyat dos partits a hores d'ara (un d'ells contra l'Espanyol, per cert).

Recordo que aquesta Lliga la formen els 20 equips catalans millor classificats en la temporada passada, tret que fossin filials. Això vol dir, que un hipotètic GRUP B, estaria format pels equips classificats a partir del 21, incloent-hi aquells filials dels equips del GRUP A, malgrat que s'haguessin classificat en una posició més alta del 21.

En la foto, la plantilla del C.E. Castelló.

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

He, he, he, quin troç de cabronàs estàs fet, Josep!!!

28 de gener del 2007, a les 22:43:00 CET  
Blogger Un indígena said...

Veig que a la llista s'ha colat un equip que malgrat tenir la seu a Barcelona, és espanyol de cor, ànima i simbologia, tal com el seu nom indica. Deu haver estat un error.

29 de gener del 2007, a les 8:19:00 CET  
Blogger Setembre Negre said...

M'he donat compte que aquest llistat no era real quan he vist que no hi havia el gloriós Sabadell (i el Terrassa anava primer!!)

Molt bo, felicitats!

29 de gener del 2007, a les 12:40:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Això està molt mal fet eh ... amb tots els meus respectes però és una patotxada ...

1. Els partits haurien de ser jugats entre ells.

2. Un equip de primera no es pot agrupar amb un de segona B, primera catalana, etc... Com és el cas del nàstic que guanyaria al Terrassa sobradament però està en una categoria on el Terrassa no sumaria ni un sol punt ...

4 de febrer del 2007, a les 12:15:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Ho sento, noi anònim, potser la temporada que ve, el Sabadell pot jugar a aquesta lliga i guanyar el Terrassa.

5 de febrer del 2007, a les 8:53:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home