dilluns, 5 de setembre del 2011

UNA ESTELADA I UN ENDOLL

Atès el més que notable interès que ha aixecat el post sobre la desconnexió amb Ecspanya, amb més de 500 entrades en un sol dia, que per als estàndards d'aquest humil i modest bloc, són bastant, proposo que el proper 11 de setembre, Dia Nacional de Catalunya, tothom es passegi pels carrers de Barcelona i la resta de ciutats, viles i pobles del país amb una estelada i un cable amb un endoll.

L'estelada, per homenatjar-la després dels greuges que darrerament ha patit i està patint a mans dels ecspanyols i dels seus lacais dependentistes, com la subpresidenta del subParlament, durant el funeral d'estat pel President Barrera.


El cable amb l'endoll, com a metàfora per desendollar-nos de forma immediata d'Ecspanya. Com se sap, quan es desconnecta el cable, la circulació d'energia s'atura de forma immediata. Doncs això, precisament això, és el que ha de passar entre Catalunya i Ecspanya, una desconnexió immediata, que, entre d'altres coses, posi termini a l'espoli fiscal i alliberi el català del llast dels atacs per terra, mar i aire, de l'ecspanyolisme descerebrat.


Ja ho sabeu, per l'11S, una estelada i un endoll.

PD. La idea es pot difondre sense cap impediment arreu de la xarxa. Fins i tot no és necessari que s'esmenti el seu iniciador. L'important és que es faci i arribi al major nombre de gent possibles.

Etiquetes de comentaris: , ,