dijous, 29 de juny del 2006

DOS ARTICLES QUE CAL LLEGIR

A les edicions de l'AVUI i EL PUNT, de dijous, us recomano la lectura de dos articles d'alt interès. L'un és de l'enfant terrible, Salvador Sostres, un individivu amb el qual no solc coincidir, tret d'ocasions molt puntuals. L'altre, d'en Jaume Renyer, president del Forum Català pel Dret a l'Autodeterminació (FOCDA). Recomanables i comentables.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

T'agraïsc enormement la suggerència, Josep.
Salut, projecte i... finalment, independència!

30 de juny del 2006, a les 21:15:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

http://www.focda.catalunyaonline.com/

amb el meu firefox en català no hi ha manera de veure res, em quedo clavat al Flash de presentació, si tot ho fan amb la mateixa eficiència..... bé, ja s'ho faràn!

30 de juny del 2006, a les 22:15:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

ens falten 10-15 anys per assolir la independència o mai. sí que la tenim atocar però és l'última oportunitat. ho veuran això també els srs. de CDC sector negocis?

3 de juliol del 2006, a les 0:17:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Benvolgut Anonymus apocaliptic, no sé si CDC sector negocis veu el que dius, encara que jo crec que el que passa no és que no ho vegin sinó que tant s'els en fot, el que em preocupa és que tampoc sembla que ho vegin a ERC, sector funcionarial, per no parlar d'altres, el que hauriem de tenir clar és que la casta política no farà res en aquesta direcció si no és que les enquestes els diuen que si no ho fan es queden sense electors, per tant mentre no hi hagi organitzacions que belluguin a la gent, organitzacions independents i potents, organitzacions que no estiguin controlades via subvencions no farem res, pel que fa al que dius de que aquesta és suposadament la nostra darrera oportunitat jo sempre tinc present una frase:

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.
Winston Churchill

3 de juliol del 2006, a les 2:05:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Exacte. Tot i que més que les enquestes, jo crec en les modes, en allò que "em farà quedar bé".

Si són capaços de repetir fins a la nàusea "tots i totes" (us recomano qualsevol frase del Portabella; són tres cops més llargues que les de les persones normals) o parlar de "solucions sostenibles" (que és com dir, si estàs contra mi, t'excomunicaré de la secta dels eco-multi-culti-sostis), també poden passar a defensar la independència de Catalunya un dia d'aquests.

Per cert, àra m'acabo d'enrecordar d'allò que també era de moda fins fa uns anys: us enrecordeu de la "macroeconomia" i totes les bestieses que es van arribar a maquillar amb la parauleta dels collons?

10 de juliol del 2006, a les 11:38:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home