diumenge, 23 de setembre del 2007

2016?

Quin tip de riure! Els ecspanyols volen ensopegar una altra vegada amb la mateixa pedra... la de la seva estultícia. Després de l'hòstia que va rebre la seva candidatura per al 2012, ara tornen a la càrrega amb la del 2016, si bé n'hi ha uns quants que ja veuen que com a mínim fins al 2020 no es menjaran un kiko.

Jo proposo que els concedeixin els JO del 4048, en els quals, per descomptat els esportistes del Comitè Olímpic de Catalunya, escombraran tohom i guanyaran 30 medalles d'or pel cap baix... mentre que els ecspanyols seguiran sense menjar-se un kiko.

Vinga, pallussos, féu el ridícul una mica que vull veure-us plorar una altra vegada!

I sobretot, recordeu que els JO del 1992 es van aconseguir, paradoxalment, gràcies a la lluita de l'independentisme català. Ni més, ni menys. La política és plena de paradoxes.

Ah, per cert, m'han dit que en Borat també us dóna suport!

Etiquetes de comentaris: ,

7 Comments:

Blogger ddriver said...

2016 NO SERA JAJAJA
Nomes veient les ciutats que s hi presentan...i si Londres es 2012..no sera dos cops seguits a europa jaaja riurem.
Quan es va escollir Barcelona jo era de maulets i la nostra proposta era Paris 92;nomes a 1100km dels paisos catalans

23 de setembre del 2007, a les 22:36:00 CEST  
Blogger Eleuteri Qrim said...

Sabeu què us dic? Potser els els donen, els jocs, pel fet que ja tenen la flama encesa: el cap d'aquell carallot menjamerda: el rei dels castelladres.

23 de setembre del 2007, a les 23:10:00 CEST  
Blogger Dessmond said...

No menyspreuis els espanyols. L'altre cop els va anar del canto d'un duru. Aquest cop tenen més temps per rematar la feina.

24 de setembre del 2007, a les 13:00:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Crec que en Desmond té tota la raó, un dels greus defectes, no de l'amic Sort sinó força generalitzat dins l'independentisme és el menyspreu de l'enemic, és un greu error, ens agradi o no són tant llestos com nosaltres i a més a més tenen el poder que dóna el control de l'estat, dels mitjans de comunicació i de l'economia, gent com la que hi ha a la "cope", "el mundo" o el grup "intereconomia" són titllats per alguns gairebé de deficients mentals, greu error, són gent inteligent i ben preparada, gent que sap molt bé que volen i quines tècniques s'han d'usar per intentar aconseguir els seus onjectius, a mi em produeixen fàstic, però menytrear-los mai de la vida, menysprear l'enemic és el primer pas cap a la derrota.

24 de setembre del 2007, a les 14:41:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Doncs jo discrepo d'en Dessmond i l'anònim que demanen no menystenir els ecpanyols. MIreu, són tan inútils, que ni amb tot el poder del món no ens han pogut anorrerar... si haguéssim caigut en mans 100% franceses ja ens hagueren engolit. O sigui, que estic amb tu Josep Sort són una colla de pallussos i ridiculitzar-los em sembla bé per treure'ns el complex d'escalu de sobre. La feina no la tenim Ecspanya, la tenim a casa, començant pels covards dirigents de CDC que no s'han atrevit a foragitar en Duran.

24 de setembre del 2007, a les 19:21:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

"Anònim ha dit...
....la tenim a casa, començant pels covards dirigents de CDC que no s'han atrevit a foragitar en Duran."

i seguint amb els palanganers de "icv" i els escolanets de "e", però aquests darrers són feina dels reagrupats, entre els que em compto, a veure si ens en sortim, dels sociates val més no parlar-ne després de tants anys de fusió "de facto" amb la federació a catalunya del "psoe", el "psc" ja esta del tot vampiritzat, excepte quatre velles glòries a punt de jubilar-se.

24 de setembre del 2007, a les 19:59:00 CEST  
Blogger Unknown said...

Doncs jo opino que son tan talossos, que cal que ens hi pixem a la cara directament. Si fins ara no ho hem fet, és perquè després de 40 anys de camps de concentració, resulta que els hi donem un xec en blanc a tota una colla de burdes i pobres imitacions de l'espanyolitat, que encara ens continuen prenent el pèl.
Tota aquesta colla d'energumens, no han fet més a la vida, que viure dels nostres diners amb 4 secretàries al Pss. de Gràcia. Tots ells, s'anomenen dirigents tenint el quoficient intelectual d'un nen de 3 anys, i cap ofici fora del funcionariat. Potser per això els anys els semblen 4 o 8 vegades més llargs que a la gent del carrer. Tals mediocritats, segurament tindran encara l'esma de lamentar-se en públic de la no acceptació de la candidatura de Madrid pel 2016... Així és evident que no anem enlloc. Òbviament, no escolliran la opció digne, de defensar el què és nostre, com podria ser per exemple, una campanya explicant als catalans i al mon, el què ens costarà als catalans, tals atribucions a la metròpoli en forma d'espoli fiscal...
D'altra banda, algú que no estigui lligat al clientelisme espanyol, tindria el deure d'escopir-los a la cara sempre que es presenti l'ocasió, per així anar veient com la seva ira es transforma en impotència quan vegin que la truita s'ha girat. I quan es girarà, doncs quan hi hagi una gent que no depengui en gens mesura d'ells.
Què més hem de fer per a veure que malgrat tot, no només resistim, sinó que anem pel camí de la victòria final? Tots sabem de sobres, que som millors i molt més avançats que ells (ningun poble que de la colonització en fa un art, pot merèixer més que el despreci absolut per part nostra). És hora que els catalans posem el millor de nosaltres per deixar-los amb un pam de nas, perquè en som totalment capaços. Ara ja no tenen padrins assassins, estan lligats per la legalitat internacional i europea, i bona part de la societat i tots els joves no tenim por. Que faran tot el joc brut que podràn? És clar. Però la qüestió és avançar-se a tota possible jugada, cosa que en els últims 30 anys ningú ha sigut capaç d'aconseguir.

26 de setembre del 2007, a les 1:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home