divendres, 28 de setembre del 2007

SÓN LES 13:46...

I ja m'han donat dues excel.lents notícies.

La primera és que el Tribunal Constitucional ecspanyol ha caigut en mans dels policies dolents del PP, de manera que pràcticament, alea iacta est. El nyap està condemnat a mort. ÉS UNA EXCEL.LENT NOTíCIA, repeteixo. Ara voldré veure la cara de tonto que els quedarà al Mas, al Montilla, al Saura i sí senyor, també al Carod Rovira, què cony, estic segur que ell va votar que sí al nyap! Foteu-vos tots plegats! Ara a tots a fer bondat, perquè el PP us ha donat pel sac. I ben donats! Ni autonomisme, ni federalisme, INDEPENDÈNCIA ARA MATEIX!

I si els ecspanyols amenacen amb tancs -que suposo que hauran de llogar a Alemanya, si és que els deixen-, penso que ja és hora que parlem tranquil.lament amb el Marroc dels nostres interessos comuns (Sabta, Milill
a, Canàries i Al-Andalus, per exemple).

Segona bona notícia. El lehendakari Ibarretxe ha fixat data per al referèndum o consulta popular. Serà el 25 d'octubre del 2008. Dia gloriós. Desenganyem-nos, si el PNB se la juga tant és perquè no veu cap altra sortida.
O es rendeix a Ecspanya o pugna amb l'esquerra abertzale pel lideratge del Moviment Patriòtic basc. I com que l'esquerra abertzale no afluixa, doncs els jelkides han de jugar-s'ho tot. Quedar-se quieto parao seria suïcida pels seus interessos. Dit d'una altra manera la pressió dels MBAN -l'esquerra abertzale- per una banda, i la rigidesa dels ecspanyols, ha abocat al penebisme a moure fitxa si no vol desaparèixer del mapa polític.


No si la independència no la veurem el 2014, no, més aviat la veurem el 2010 o el 2012!

Són les 14.07... i avui és un GRAN DIA!

7 Comments:

Blogger ddriver said...

l efecte domino

28 de setembre del 2007, a les 14:44:00 CEST  
Blogger Salvador Molins, BIC-CA said...

Hola Sort. Estic d'acord amb tu, són dues bones notícies.
Les diferents columnes independentistes catalanes hem d'empènyer encara més fort. Tot just comença la darrera jugada i segurament serà llarga i costosa. Ho repeteixo una vegada més: "hem de posar totes les nostres divisions enfocades en un sol sentit i objectiu: Trencar amb Espanya!" o dit d'una altra manera, fer tot el possible i més per construir estat, inculcar a tots els catalans la necessitat de governar-nos nosaltres mateixos i abandonar la tutela espanyola que ens escanya les nostres potencialitats i la nostra identitat.
M'agrada el teu to: Són uns impresentables, uns lladres i posseïdors, uns maltractadors congènits.
Sols fora d'Espanya! Sols lluny d'Espanya podrem ser de veritat ben Catalans.
Les diferents columnes catalanes, ja en el bell mig del camí de la nostra Independència, siguem capitalistes o comunistes, d'esquerres o de dretes hem de respectar-nos molt en aquesta hora que esdevindrà ben aviat decisiva.
Tots junts en la direcció i la intenció, respectant-nos i empenyent-nos, ajudant-nos i protegint-nos.
Endavant, Columnes, endavant!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció. President del BIC, President de Som 10 Milions.

28 de setembre del 2007, a les 15:34:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Vaya ilusos...

Lo único que vais a conseguir tensando la cuerda es que, al final, PSOE y PP se pongan de acuerdo en cerrar de una vez por todas el modelo de Estado. Al tiempo...

Se consigue más por la vía Pujol e Imaz, que por la vía Carod, Bertran, Vendrell, Egibar o Otegi.

No os hagáis excesivas ilusiones o el grado de frustración posterior será mayor. Además, la mayoría de catalanes pasamos de histo(e)rias independentistas.

Son las 17.55 horas. Recuerda, Pep. Nadie de los que estamos hoy vivos, veremos un estado catalán independiente, nadie.

Recuerda estas palabras dentro de 3 ó 4 décadas, cuando nos acerquemos todos al final de nuestros días. Recuérdalas.

28 de setembre del 2007, a les 17:56:00 CEST  
Blogger bacus said...

sembla que la peña es fot nerviosa, millor que fotin 2 ciris a la virgen pq ningú ens aturarà.

Tinc ganes que surtin els tanks el carrer i veure com la "comunitat poderosa internacional" és fot en contra d'ells.

crec que ibaretxe ho ha fet bé ho ha anunciat amb temps ara toca que les potencies estrangeres, dic potencies no simples ex-imperiets, es posicionin al seu favor, és més un treball de diplomàcia que de tranks.

De totes maneres HB crec que és una nosa amb temes diplomàtics, el color roig va embogir al bou pq carregui a tort i a dret sense pensar gaire.

Està clar que sortirà que si a veure com ho dirigeix el regne d'ajpanha potser al 2008 el psoe ja no està ni menant, com més cec i rabiós estigui l'enemic millor.

28 de setembre del 2007, a les 20:01:00 CEST  
Blogger bacus said...

si surten els tanks demà el matí tens la Sexta flota davant les platges de donosti. El PNV és un partit del capital, el PSOE són transvestits capitalistes. Aquí és un radica la diferència i per on vascula la política exterior gringa.

I per això tenen totes les de guanyar.

Cosa que amb els filo-rojos actuals d'ERC no anem enlloc de moment.

28 de setembre del 2007, a les 20:11:00 CEST  
Blogger bacus said...

Si USA assumeix que les terres basques foten el camp sempre preferirà que tingui el control el PNV que HB por consiguiente que els espanyols comencin a dibuixar un nou mapa del seu imperi castilla la vieja+la nueva + madrid i algunes colonialetes porugues, no fa falta donar-li gaires voltes.

i que serveixi d'exemple per nosaltres si volem una revolució roja serà nosaltres sols amb ak47, si la revolució és blava tindrem el suport d'altres potències i segurament pacífica només ensenyant una mica de muscle.

Un cop tinguem l'estat ja ens esbatussarem entre nosaltres per quin tipus d'estat volem.

28 de setembre del 2007, a les 20:24:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Ei Sort!!!!
Veig que el teu bloc cada cop és més famós, tens comentaris d'ultramar i fins i tot d'ultratomba :-DDDDDDDD

28 de setembre del 2007, a les 22:59:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home