dijous, 28 de juliol del 2011

EL FRAU DEL PACTE FISCAL


La veritat aquest post ja feia dies que el volia penjar, però per X o per Y, no trobava el moment. Avui, finalment, he decidit fer-ho, però m´he trobat que d'ençà que he sentit la Ministra Salgado -més Rotenmeyer que mai- referir-se als crèdit ICO, us ho juro no he parat de riure. Tant que quasi se'm desencaixa la mandíbula.

Quin tip de riure... per no plorar, és clar! Jo no entenc com es pot fer tant, però tant, el ridícul com ho està fent el govern dependentista de CiU. Li cauen per totes bandes i ell com si tronés, tu.

De fet, l'origen del post era en dos esdeveniments que van passar abans de la gloriosa i absoluta conya aquesta de l'ICO.

Ara fa uns dies, aquest masover que respon al nom d'Artur Mas, va dir en el Parlament del Parc que optar ara per la Independència des del govern seria un frau, perquè no figurava al Programa electoral amb el qual la seva trepa es va presentar als comicis. Això és el que jo dic, sense cap mena de dubte agafar-se-la amb paper de fumar.

A veure Arturu, ara resultarà que tot el que estàs fent des que ets President de la cosa es troba en el programa de marres, oi? Au va, i ara un de xinos. Però és clar, la Independència sempre és un tema especial.

Hi era al teu fotut programa electoral donar una Creu de Sant Jordi al Duran i Ecspanya? O tractar el franquista Sentís com un demócrata de tota la vida? Només per posar dos exemples poc rellevants. Oi que no? I bé que ho has fet, oi, noi?

Ah, però si es tracta de la Independència ... llavors és un frau... toca´t els collons, que diuen ara.

Mira, saps que és un veritable, un frau? Jo t'ho diré: l'ensarronada aquesta del Pacte Fiscal.

A hores d'ara, tothom, repeteixo, TOTHOM sap que quan finalment el signeu, aquest pacte fiscal no serà res més que quatre imbecil.litats que vosaltres brandareu com a bojos per demostrar que heu aconseguit quelcom. Però, aquí, allà i a la Xina Popular, saben que serà mentida. A qualsevol paperet que signeu li direu Pacte Fiscal i avall que fa baixada.

Això sí que serà un veritable frau! Naturalment els mèdia del regim el vendran com si fos la conya, però ho sap tothom, encara que no ho diu ningú -fins ara- que serà així.

Jo és que al.lucino amb el vostre cinisme de considerar els ciutadans com a infants. Pot ser costarà més del que ens pensem, i sobretot del que voldríem, però arribarà un moment que el frau del pacte fiscal, el veritable frau, sortirà a la llum del dia, com han sortit tots els acords fiscals anteriors que amb el pas del temps es demostra que no són més que successives aixecades de camisa i baixades de pantalons que els dependentistes patiu de les mans dels vostres amos.

Ja em torna la riallera, ai, ai, ai, crèdits ICO ha dit la Rotenmeyer, tu, ahahahahahahaha, i més ahahahahahahahahahahahahah. Pareu, pareu, que no puc més.

Etiquetes de comentaris: , ,