dimecres, 20 de juliol del 2011

O 42% o 28%...

Acabo de veure el ple del Parlament, on el diputat Laporta ha preguntat al senyor Mas si atès que un 42% de catalans són favorables a la independència -percentatge que si tenim en compte l'abstenció, podria arribar a més del 60% dels votants en un referèndum-, si pensava liderar el procés cap a la independència.

En Mas, amb aquella cantarella de milhomes que fa quan s'adreça als independentistes, que després es transforma en un filet de veu quan ho fa als ecspanyols -res de nou, comportament típic d'un convergent-, ha respost que un 42% és respectable però és lluny de ser una majoria clara.

Molt bé, nen. De manera que atès que un 42% no és una majoria clara, tu estàs amb el 28% que és el percentatge que a la mateixa pregunta ha contestat que votaria que No a la Independència, oi?

Una posició totalment coherent, en nom de la democràcia, en no donar suport al 42%, es dóna suport al 28%...

Perquè la Independència és com les embarassades, o n'estan o no n'estan, és a dir, o la vols o vols la Dependència, no hi ha terme mig.

Quina democràcia és aquesta que privilegia els partidaris de la dependència en detriment de la independència. O dient-ho en altres paraules, dóna més importància als partidaris de l'opressió, l'espoli, i el genocidi, que als partidaris de la Llibertat, la democràcia i el progrés de la Humanitat?

Es pensa que els ecspanyols s'estaran de punyetes i de fraus i mandangues a l´hora de reformar la llei electoral i liquidar-los a les Corts?

Senyor Mas, o vostè és un cínic o un irresponsable, i no sé què és pitjor!

(Per altra banda, diputat Laporta, mira que t´ho ha posat en safata, i tu no has rematat a gol!)

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Anonymous Joan Miralles said...

Què fa el senyor Mas,que governa amb un suport molt menor del 42%, que no dimiteix? O és que la democràcia s'interpreta com hom millor li convé?

20 de juliol del 2011, a les 16:27:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home