dijous, 14 de juliol del 2011

GOTCHA! AZNAR PRINGAT EN L'ESCÀNDOL MURDOCH!



En l'edició d'ahir del Financial Times, es parlava de l'escàndol de les escoltes telefòniques de determinats mitjans del totpoderós Grup Murdoch.

El reportatge no s'estava de recordar quins són els mandamasos d'aquest imperi mediàtic, i vés per on que en un quadre, en la posició número 5 apareix l'inefable José Maria Aznar.

S'hi diu que va entrar en el consell del grup l'any 2006 i que la compensació que va cobrar al llarg del 2010 van ser la modesta quantitat de 220.000 dolars, modesta si ho comparem amb els sous dels que estan per damunt d'ell. Però és clar, aquests no cobren a més a més una pensió com a ex-presidents del Govern.

Fa venir una enveja sana, comprovar com un diari eminentment conservador com és el FT, no es talla un pèl a l'hora de cantar les quaranta al grup Murdoch, de tendència igualment conservadora, i d'ensenyar les vergonyes dels que mengen d'ell, com és el senyoret Aznar.

Qui sap si finalment, l'Aznar haurà de retre comptes davant un tribunal anglès, com el Pinochet, no ho sé pas, això, tot i que estic segur que la sola possibilitat d'emular el dictador xilè el deu posar catxondo.

Clar que la iniciativa per jutjar-lo per crims contra la Humanitat per impulsar la Guerra d'Iraq, juntament amb en Bush i en Blair, en la famosa foto de les Açores, encara belluga....

(De fet, eren quatre, a la foto, també hi assistia el llavors Primer Ministre portuguès Durao Barroso, avui en dia President de la Comissió Europea, però, és ja se sap que els diaris ecspanyols -catalans inclosos, això dels portuguesos....)

Tornant a l'homenet del bigotet... segur que no ha de dormir tranquil, el xaval...

Etiquetes de comentaris: , ,