dissabte, 13 de març del 2004

Un policia espanyol mata un comerciant de Pamplona per no posar un cartell contra ETA 

Un policia espanyol ha mort d'un tret un comerciant de Pamplona perquè aquest s'havia negat a posar un crespó negre al seu forn i havia posat en dubte la tesi oficial, segons la qual ETA és l'autora de l'atemptat de Madrid. El forner, de nom Ángel Berroeta era conegut al veinat per les seves simpaties nacionalistes. Segons que sembla la dona del policia va discutir-se amb el forner exigint-li que posés un cartell contra ETA al local, pretensió a la qual es va negar el forner. Després va arribar el seu marit, policia, i va disparar contra el forner, causant-li la mort.
Posteriorment la policia ha dissolt de manera contundent una concentració espontània de veïns que denunciaven l'assassinat.

(extret de Vilaweb, 13.03.2004)

HEADLINE ENGLISH TRANSLATION

A spanish policeman kills a baker in Iruñea because he didn't want to exhibit an anti-ETA poster

COMENTARI

Segons el Diario de Navarra, l'assassinat va tenir lloc després d'una "discusión". JA HI SOM, quan els espanyols maten SEMPRE és després d'una discussió, mai és conseqüència d'un acte premeditat. Us enrecordeu de l'assassinat d'en Guillem Agulló? Sempre el nacionalisme espanyol camufla el seu instint genocida i exterminador amb suposades "afrentas" que justifiquen la seva actuació. Se'ls ha de treure la careta. MORI ESPANYA, UNA I MIL VEGADES.