dijous, 28 de desembre del 2006

L'OPRESSIÓ COLONIAL DE LA JUSTÍCIA ECSPANYOLA

Si hi ha quelcom que odio dels ecspanyols, és la seva (in)justícia. Es tracta d'un poder despòtic totalment, amb un llenguatge del tot allunyat dels ciutadans, amb uns aires de superioritat repugnants.

Un cop assolida la Independència, el primer que farem serà tancar totes les Facultats de Dret pensades des del model carpetovetònic ecspanyol, tipus top-down (de dalt a baix) i immediatament obrir-ne de noves concebudes des d'una perspectiva bottom-up (és a dir, de baix a dalt), que vol dir que la justícia a qui ha de servir és als ciutadans, als seus drets, i no els ciutadans estar al servei de la justícia.

Vaig estudiar dos cursos de dret (incomplerts) i en vaig quedar tip. No aguanto la petulància i el llenguatge expressament enrevessat per dificultar-ne la comprensió al ciutadà no jurista.

Però això no és tot. La (in)justícia ecspanyola és sense cap mena de dubte, una instància colonial a Catalunya. És un poder que odia Catalunya, com a nació; els catalans, com a ciutadans, i el català com a llengua. Per això el seu propòsit és el nostre extermini... judicial (de l'altre ja se n'encarregaren d'altres poders).

La (in)justícia ecspanyola porta damunt seu milers de sentències de mort dictades per tribunals feixistes que no només són plenament vigents, sinó que se n'enorgulleixen de tenir les mans tacades de sang. Els magistrats ecspanyols són autèntics criminals de guerra, que a qualsevol país europeu ja haurien estat empresonats.

La (in)justícia ecspanyola, compta amb una institució com és l'Audiènzia Nazional, hereva directa del Tribunal del Órden Público (TOP) franquista, que no és més que la reencarnació de l'antiga Inquisició, en tant que organisme encarregat d'eliminar la dissidència política. Recordem la tortura que aquest òrgan portà a terme contra l'Èric Bertran, quan només tenia 14 anys. Si en són de nazis, els ecspanyols!

No és debades que la fastigosa Llei de Memòria Històrica impulsada pel PSOE-GAL, no vulgui entrar en l'anul.lació de totes les condemnes de mort dictades pels jutges feixistes. El Poder Judicial ecspanyol no ha fet cap transició a la democràcia.

Bé, només així es pot entendre sentències com la que condemnava un seguidor del Girona CF a pagar 3.000 euros per fer voleiar una estelada a Osca.

O només així es pot entendre com al patriota Jaume Sastre se l'hagi condemnat a pagar 200 euros per la seva acció-denúncia contra la piscina il.legal del colon ecspanyol Pedro Jeta Ramirez, a l'illa de Mallorca.

Per cert, en Sastre mereixeria ser nominat Català de l'Any, per la seva campanya contra aquest indesitjable, i en general, contra tota la púrria pepera que els catalans de les Illes han de suportar com una creu. És una proposta.

Acabo: donat que no hi ha res que s'assembli més a un ecspanyol de dretes que un ecspanyol d'esquerres, considero que tots els ecspanyols són nazis, tret que demostrin el contrari.

Hòstia que descansat que he quedat.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Amb la nominació d'en Sastre, hi estic totalment d'acord.

Per cert, tú al PP Montilla el consideres un ecspanyol i, per tant, un nazi? O ha demostrat el contrari?

28 de desembre del 2006, a les 20:06:00 CET  
Blogger Dessmond said...

Descansat, descansat t'has quedat.
Espero que tinguis molt bon 2007. Que la condició de català la puguis gaudir amb més plenitud que en aquest any de puta merda que deixem enrere.
Els millors desitjos per a tu i els teus!

29 de desembre del 2006, a les 19:21:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Millor es la justícia catalana oi? que va provocar el genocidi a Mallorca amb l'arribada de Jaume I . Desprès la colonització real del territori

31 de desembre del 2006, a les 18:15:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Anonymous,

Fes-te d'una ONG i no toquis el que no sona, xato!

6 de gener del 2007, a les 19:54:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home