diumenge, 21 de gener del 2007

CRIDA A LA DIGNITAT NACIONAL (1a part): ALS DIPUTATS INDEPENDENTISTES DEL PARLAMENT

Aquesta crida va adreçada als 20 diputats independentistes d'ERC al parlament del parc . És l'hora de triar: fer un pas endavant o esdevenir còmplices del PCR (partido carod-rovira), formació neo-palanganera satèl.lit del PSOE. Concretament, us exhorto a fer una de les següents dues coses:

a) Expulsar en CR del grup parlamentari d'ERC,

b) Alternativament, abandonar el GP d'ERC i, donat que ara no es pot passar al grup mixt -en virtut de la darrera modificació del reglament- passar a ser diputats no adscrits.

L'opció a) es podria complimentar amb la presentació d'una moció de censura contra Montilla. Cal tenir present que només que un diputat o una diputada d'ERC deixi l'actual GP, el govern perd la majoria parlamentària. De totes maneres, penso que, val més que siguin quatre o cinc pel cap baix, atès que no tinc cap mena de dubte que, si fos viable, en Montilla, en Xoan i en CR pactarien fins i tot amb els nazis, per mantenir la poltrona.

Sé que el que proposo és molt difícil. Els diputats/des ho són per la seva fidelitat als dirigents, com és ben sabut, però encara em queda una mica d'ingenuïtat i penso que aquesta fidelitat no es rebaixa a nivells de gos. I què cony, ells i elles també saben mirar una mica més enllà del seu nas i de la seva menjadora. Al pas que van, segur que només els voten els seus familiars -i encara- i els estómacs agraïts.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep, no perdis el temps predicant al desert, els 20 diputats als que adreces la crida són gent posada per qui decideix on va cada candidat a la llista que presenta el partit a cada circunscripció electoral, altrament anomenades "provincias", per tant és lògic suposar que als llocs més "segurs" hi van els més "fidels", altra cosa seria si cada un d'aquests diputats s'hagués de guanyar el lloc nominalment lluitant per l'escó únic i concret, d'un districte específic.

21 de gener del 2007, a les 12:21:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home