dimecres, 19 de setembre del 2007

12 OCTUBRE: FOT-LI FOC!

La proposta ha sorgit en la sobretaula dels dinars del dimecres de la colla.

Perquè no convertim el proper 12 d'octubre en un Dia de protesta contra el borbó i contra Ecspanya i per la llibertat d'expressió?

Perquè no convidem i encoratgem tots els catalans i totes les catalanes dignes i lliures a concentrar-se davant dels seus ajuntaments o en places cèntriques de les diferents poblacions de la nostra Pàtria i allà fent un acte inalienable de llibertat d'expressió cremem una foto o les que ens roti de la borbonada.

És una proposta que sotmeto a la consideració de tots els independentistes catalans!

Què us en sembla? Fes-ho córrer, si us plau.

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

please?

20 de setembre del 2007, a les 1:13:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

No en deixeu passar ni una!

20 de setembre del 2007, a les 1:26:00 CEST  
Blogger Eleuteri Qrim said...

Suposant que de debò estiguin vius (potser n'estan si en són, maleïts lladres), i no podent cremar-los vius, ens haurem d'acontentar cremant-los en cartró.
No hi ha res més fastigós que un epanole, i, entre els epanole, encara més fastigós el qui els mana: el franco segon, Quan Cago primerr-oh que en diuen.

20 de setembre del 2007, a les 2:35:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

http://www.directe.cat/puntdemira/fotos-del-rei-per-tothom-3004

Fotos del rei per a tothom

20.09.2007 ! 05.00h

La gent del setmanari La Directa http://www.setmanaridirecta.info/ ha pensat que seria injust condemnar a algú per cremar una simple fotografia, de manera que amb el número 62 de la propera revista s'inclourà de manera totalment gratuïta una foto dels reis d'espanya. La redacció ja ha avisat que, per precaució, es vagi amb molt de compte ja que la fotografia en qüestió és "material altament inflamable".

Des de directe!cat els desitgem una bona i àmplia distribució i que la fotografia faci molt de "caliu" arreu de les llars catalanes...

20 de setembre del 2007, a les 9:25:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2563045&p_edi=General

Tornen a cremar imatges del rei a Girona
La concentració s'ha disolt sense que hi hagi intervingut la policia

Avui s'han fet concentracions a Girona, Vic, Tarragona, Sabadell (primera foto), Molins de Rei i València (segona foto) per donar suport a Jaume Roura, que va cremar imatges dels Borbons, i va haver de declarar a l’Audiència Nacional divendres. La més important, la de Girona, s'ha acabat amb una acció sorpresa quan un grup dels tres centenars d'assistents han cremat fotocòpies de la mateixa imatge del rei que Roure va cremar. La policia no hi ha intervingut.

Els concentrats han protestat contra l'actuació del Departament d'Interior i de l'Audiència Nacional.

Un acte de rebuig a la monarquia

Ahir, Jaume Roura, l’autor de la crema d’imatges dels Borbons, va explicar a VilaWeb que amb la crema d’imatges dels Borbons volia mostrar el rebuig a la monarquia i al règim espanyol que oprimeixen el poble català. Roura diu que, de moment, està tranquil, perquè li donen suport els militants de l’esquerra independentista, i també gent de molts altres àmbits. Tot i que el jutge li ha decretat la llibertat sense fiança i amb càrrecs, la fiscalia encara li manté la imputació per injúries a la corona espanyola. A més, ara la fiscalia té deu dies per sol·licitar una vista oral del cas.

Jaume Roura creu que la crema de les fotos dels monarques espanyols està emparada tant per la llibertat d’expressió com pel dret a la participació política. En aquest sentit, ha dit que a l’Estat espanyol el dret a la participació política no està garantit, perquè fins i tot el jutge li ha dit com podia protestar. En concret, el jutge li ha dit que podia rebutjar en públic la monarquia, però no pas cremant-ne fotos.

L’altre jove que va cremar la foto

Quan el jutge ha demanat a Roura qui era la persona que l’acompanyava en la crema de la foto dels Borbons, el jove ha exercit el dret de no declarar. Així les coses, com que el jutge ha tancat el procediment, ara la fiscalia no pot imputar l’altre jove.

22 de setembre del 2007, a les 21:47:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Per aquest 12 d'octubre qui no disposi de foto pot aprofitar la darrera pàgina d'EL 9 d'avui, es pot comprar sol o encartat dins EL PUNT, els menys agosarats poden triar una opció jurídicament més light, encara que més cara, poden usar una samarreta de la "selession epanola"

24 de setembre del 2007, a les 9:12:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

http://www.directe.cat/article/grande-marlaska-continua-la-caca-de-bruixes-demana-que-sidentifiquin-els-autors-de-la-sego-3079


Van cremar una cinquantena de retrats dels monarques

Grande Marlaska continua la caça de bruixes: demana que s'identifiquin els autors de la segona crema de fotografies del rei a Girona i Molins de Rei

24.09.2007 ! 18.13h

manifestació crema banderes
El jutge de l'Audiència Nacional Fernando Grande Marlaska ha demanat a la policia que li enviï tota la documentació de què disposin dels actes d'aquest dissabte a Girona i Molins de Rei en què es van cremar prop de mig centenar de fotografies de la família reial. La fiscalia ja havia advertit aquest cap de setmana que mantindrà la pressió i sol·licitarà el processament dels qui protagonitzin aquest tipus d'actes perquè entén que són constitutius de delictes d'injúries a la Corona, penats amb fins a dos anys de presó. La sol·licitud de Marlaska fa especial atenció a la identificació de les persones que van participar en els dos actes de solidaritat amb Jaume Roura, el jove de Banyoles que va testificar divendres passat davant l'Audiència Nacional per haver cremat un retrat de la família reial en una concentració a Girona amb motiu de la visita del rei a aquesta ciutat.

Segons fonts jurídiques, Marlaska ha enviat la petició aquest mateix dilluns i la fiscalia espera igualment l'informe dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana, però, apunta que tan sols pot facilitar informacions sobre els actes a Girona perquè encara no ha fet el desplegament a Molins de Rei.

Marlaska mostra d'aquesta manera la seva intenció de no afluixar i processar els joves que, com Roura, cremin fotografies del rei en actes reivindicatius. Precisament, l'actuació de la fiscalia en el cas del jove de Banyoles ha estat el detonant d'aquesta nova polèmica, que afegeix un capítol més en la guerra dels símbols que protagonitzen les forces polítiques espanyoles.

Les dues concentracions de Girona i Molins de Rei van rebre prop de 400 persones que van mostrar la seva solidaritat amb Jaume Roura i van llegir un manifest a favor de la llibertat d'expressió. Durant l'acte, els manifestants van cremar una cinquantena de fotocòpies de retrats del rei. 24 hores abans, a 200 metres de l'Audiència Nacional, un altre grup de suport al jove havia acompanyat el jove de Banyoles a Madrid per expressar-li el seu suport i cridar consignes contra la monarquia.

El cas de la crema de fotografies té lloc dos mesos després que l'Audiència Nacional es convertís en l'escenari d'una polèmica a causa de la denúncia de la fiscalia contra el guionista i el dibuixant d'una portada d'El Jueves en què apareixien el príncep i la princesa espanyols en una postura de sexe explícit.

24 de setembre del 2007, a les 19:52:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

És en foraster, en sap greu, tanmateix paga la pena de fer l'esforç i el sacrifi de llegir-lo

-------------------------------
http://www.ucm.es/info/uepei/audi.html

EL ORIGEN DE LA AUDIENCIA NACIONAL
por Juan Manuel Olarieta Alberdi

publicado en "Jueces para la Democracia. Información y debate", nº 29, julio de 1997

Sumario:

1. La crisis de los consejos de guerra
2. Resultado de los conflictos negativos de competencias con el fuero castrense
3. El proyecto de Tribunal Central de lo Penal
4. Críticas contra el proyecto de Tribunal Central de lo Penal
5. Un nuevo órgano judicial creado por Decreto-Ley
6. Críticas a la Audiencia Nacional
------------------------------

per a la resta usar l'enllaç, és interessant.

24 de setembre del 2007, a les 21:35:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

http://www.directe.cat/puntdemira/12-octubre-fot-li-foc-dilluns-i-fer-3049

Incendiar el 12 d'octubre

Ho proposa en Josep Sort, el blocaire que va avançar la invasió competencial de la Chacón amb 2 mesos d'antel·lació: Aquest 12 d'octubre, les botifarrades contra el dia de la hispanitat i els actes de protesta contra l'ocupació espanyola podrien anar relacionats amb l'absurda persecució que la justícia espanyola fa d'aquells qui, en un exercici de democràcia bàsica fent valer la llibertat d'expressió, decideixen cremar fotografies dels borbons.

En Sort proposa que a tot Catalunya, les propostes contra la Hispanitat vagin en aquesta direcció, contra el Borbó, contra Espanya i a favor de la llibertat d'expressió.

Per fer-ho, anima a tots els catalans i totes les catalanes lliures a concentrar-se davant els seus ajuntaments i cremar allí, simbòlicament, una fotografia del Borbó o realitzar algun acte similar de protesta contra la ocupació i contra la persecució judicial d'aquells qui fan de la crema un acte de dissidència política. Solidaritzem-nos, doncs, amb aquells qui cremen la imatge del Borbó com a expressió democràtica, una expressió que l'oximorón que és la "democràcia espanyola" no entén i fins i tot persegueix.

Una denúncia de Grande-Marlaska a un milió de catalans faria veure l'absurditat de la persecució i ridiculitzaria la justícia espanyola davant el món sencer.

25 de setembre del 2007, a les 9:46:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

http://www.naciodigital.cat/?seccio=noticies&accio=veure&id=6983

26/09/2007 - 23:57h
Detencions a la festa major del Prat de Llobregat per cremar la foto del rei
Prop d'una dotzena de joves han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra aquest vespre arran de la crema de fotos del rei posterior al pregó de la festa major del Prat de Llobregat, que ha pronunciat l'actor Toni Albà, el "rei del Polónia" de TV3.
Durant l'acte havien estat repartides unes octavetes en què damunt d'una imatge del monarca apareixia la frase "nosaltres cremem el rei", i també s'ha aixecat una pancarta amb lemes antimonàrquics.

27 de setembre del 2007, a les 23:57:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home