dimecres, 12 de setembre del 2007

ELS ESPORTS DE TV3, DE NOU

Escric aquest post encara commocionat pel que acabo de sentir. Casualment, perquè és una casualitat, he seguit el telenotícies vespre que acaben d'emetre fa uns minuts. Comença la informació esportiva, després de la falca publicitària de La Caixa.
Primera notícia esportiva, -a la qual dediquen prop de tres o quatre minuts!: la polèmica sobre l'exclusió de no sé quin pallús ciclista murcià (sí, sí, de Múrcia) per part de la Unió Cicilista Internacional (UCI). Naturalment TV3, prietas las filas, defensa el punt de vista de la Federació Espanyola de Cicilisme (FEC), que dóna suport al ciclista de marres. Com es pot veure, una notícia de nivell, en parla tot déu, del tema, oi?

Problema:

Primer. Que estic segur que al 99% de l'audiència de TV3, no té ni puta idea de què els parlen.

Segon: Que no fa ni dos dies que la UCI, segurament per pressions de la FEC, ha exclòs l'equip de Catalunya de Ciclisme d'un campionat europeu. Per agrair la tasca feta, doncs, TV3 dóna quota de pantalla a la FEC. D'aquesta manera, TV3 es posiciona amb Ecspanya contra l'esport català. Per enèssima vegada, per cert.

Tercer: Quan ja porten tres minuts parlant del tema, la veu en off va i diu, "Per cert, l'únic ciclista català que participa en el campionat, en Flecha..." i li dedica estrictament 5 o 10 segons! Recapitulem, després d'estar parlant tres minuts d'un murcià, ens informa que també participa un catalå... TV3 televisió de Múrcia, doncs...

Tot plegat, ben patètic. Rumiant, però, he arribat a una hipòtesi de treball: No tindrà res a veure aquesta actitud ecspanyola fastigosa i repugnant amb el fet que el pagano de les notícies esportives sigui La Caixa? Reflexionem-hi, si us plau, reflexionem-hi.

1 Comments:

Blogger bacus said...

Molt preocupats perquè veien que els joves castellanoparlants metropolitans no se sentien identificats amb TV3, i que per tant s’havia d’adaptar la realitat de la cadena a aquest tipus d’espectadors. [gabancho]

14 de setembre del 2007, a les 2:02:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home