dimecres, 26 de setembre del 2007

MISCEL.LÀNIA

.yu

Llegeixo no sé on que el domini .yu, que correponia a Iugoslàvia, ha estat suprimit perquè ja no existeix l'estat al qual es referia. Quin gran precedent! Friso perquè l'exemple s'estengui i d'aquí a curt o mig termini, el domini .es també sigui suprimit de la xarxa. Serà sense cap mena de dubte una bona notícia per als internautes i per a la humanitat en general.

En Safont a A3
Ahir, bé de fet aquesta matinada, m'he quedat fins a quarts de tres seguint el debat d'A3 sobre el risc de la desintegració d'Ecspanya. En aquest debat hi ha participat en Xevi Safont-Tria, regidor de la CUP a Mataró. Tot i que personalment penso que no s'hauria d'assistir a cap debat en cap televisió on s'hagués de parlar en ecspanyol, he de dir que en Xevi ha fet un paper excel.lent. Ha plantat cara com un valent davant tota la colla de cafres i truges que tenia al seu voltant, incloent-hi naturalment, la impresentable Pilarin. Precisament aquest element execrable del cosmos petardomediàtic, s'ha cobert de merda, per enèssima vegada, ja no ve d'aquí, quan s'ha solidaritzat amb la pallassa Regina Otaola, de la qual per cert només espero veure quan tocarà que, com diuen al Quebec, l'entartelin. Quina colla de majares, mare de déu senyor!

Bé salutacions a en Xevi al qual conec des dels temps de la militància conjunta al MDT i a Catalunya Lliure, a les darreries dels vuitanta i primers noranta. Sort que entre el públic present al plató vaig distingir-hi la venerable figura d'en Joan Jubany que et cobria les espatlles, fet que segurament et feia sentir més còmode i menys desprotegit! Un altre vet de la lluita per la independència.

Cony amb la UCPC!
Emocionat com un nen, l'Agustí Barrera m'envia un mail que anuncia la formació de la Universitat Comunista dels Països Catalans. Entro a l'enllaç i al.luciono mandarines. Això farà augmentar els atacs de cor a més d'un que jo conec. He de reconèixer que som un poble ben especial: ara que tothom sembla fugir-hi, va i ens muntem una universitat comunista! Això em confirma que els ecspanyols mai podran amb nosaltres. Som indestructibles.

Naturalment que em fa il.lusió participar-hi, sempre i quan sigui netament independentista i d'àmbit nacional complert, de manera que qualsevol dubte al respecte me'n faria retirar de seguida: ja en tinc prou d'ecspanyols que exhibeixen un comunisme de manual anti-independentista. Segurament el venerable Jaume Compte, màrtir del 6 d'Octubre del 1934, aquests dies deu plorar d'emoció. No Jaume, no t'oblidem. Nosaltres, no.

Compte: em reservo impartir-hi el següent curs: Teòrica i pràctica de l'ofensiva acuirassada contra l'exèrcit nazi i probable actualització en el context de la Gran Ofensiva Patriòtica Catalana contra les malignes forces ecspanyoles a la zona dels Monegros. Un esbós de crítica dialèctica a les tesis del Mariscal Zhukov. Que ningú me'l toqui, que m'ha costat moltes hores davant del Medal of Honor i el Call of Duty. Paniemaio?

5 Comments:

Blogger Dessmond said...

Es comença fent universitats progressistes i s'acaba fent-ne de comunistes.
Ara, el món va per un altre cantó.

26 de setembre del 2007, a les 23:08:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Camarada Sort,
Jo tinc moltes hores a:
- Fire in the East
- Scorched Earth
- etc...

no es jugaven/juguen a un ordinador, són wargames de taulell (board games)amb mapes que podien abastar, si es posaven tots, una superficie de 1.50m x 2.40m aprox. ,i potser em quedo curt, amb centenars de fitxetes de cartró representant les unitats, vam arribar a muntar partides amb 5 jugadors per bàndol, ni punt de comparació amb l'onanisme del joc solitari a l'ordinador.

27 de setembre del 2007, a les 0:48:00 CEST  
Blogger ddriver said...

el que s ha de fer es una independentidta i prou,i quan siguem lliures ja veurem cap a on anem,aquet es el nostre error durant segles.
Primer Catalunya i despres el que digueu,tant s em en fot si comunistes,lliberals o ecopijos.
Ah aixo si,si decidiu comunistes,la bicicleta es meva eh?

27 de setembre del 2007, a les 6:46:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Salut, Josep!

Acabo d'arribar d'Espanya on com bé dius he escortat en Xevi en missió a la gola del llop.

No anavem a convèncer a ningú, això ho teniem clar. Hem anat a una televisió espanyola que emet per a Espanya (i que de retruc també es sintonitza als Països Catalans) a enviar un parell de missatges als espanyols:

1. Hi ha vida a l'esquerra d'Esquerra. Els espanyols han de saber que existeix una esquerra independentista que no és un projectte maginal i que té representació en Ajuntaments dels Països Catalans.

2. L'Espanya actual deixarà d'existir. Ja es poden anar mentalitzant que més tard o més d'hora la nostra nació aconseguirà la independència. Però no s'han de preocupar perquè ells podran continuar sent espanyols. Si hi treiem els afegits (els pobles que manté ocupats) Espanya no es trenca.

Sembla que en vam convèncer uns quants. Al final del programa cap un 90% dels espectadors havien votat per SMS que aquesta "España se rompe". Missió complerta.

27 de setembre del 2007, a les 12:59:00 CEST  
Blogger bacus said...

Panzer General (nfo)

Panzer General Berlin (img)

Quin gran joc d'estratègia pots jugar amb els 2 bàndols i amb els diferents exèrcits. Cosa que no passa amb el Call of Duty ja que allied only.

27 de setembre del 2007, a les 19:19:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home