dijous, 13 de setembre del 2007

UNA EXCEL.LENT NOTÍCIA

Sempre procuro ser objectiu, mai neutral, per descomptat. I l'objectivitat em porta avui a felicitar a l'Institut Ramon Llull (IRL), i al seu director, Josep Bargalló, a qui en altres posts he criticat, penso que amb raó. I el felicito per la notícia que treu avui Vilaweb, segons la qual els ajuntaments de Sueca, Gandia i Morella (foto) s'incorporen oficialment a la delegació catalana a la Fira de Frankfurt.

SÍ SENYOR!, AQUEST ÉS EL CAMÍ QUE CAL SEGUIR! Signar acords interadministratius entre institucions públiques del país, encara que siguin de diferent nivell, és un recurs pragmàtic per pontejar el govern del PP a la Catalunya Sud, així com el govern del PSOE a l'Aragó -el qual ni tan sols reconeix que es parla català a la Franja.

Si a això, hi afegim la implicació de totes les universitats a través de la Xarxa Vives, del govern d'Andorra i la reincorporació del govern balear a l'IRL, podem dir que tot plegat fa créixer la moral. Un fet molt necessari, donat que s'acosten temps en què caldrà tenir tota la moral necessària per plantar cara als nostres enemics seculars.

Per una vegada, felicitats Bargalló. I espero que no sigui l'única. M'has alegrat el dia!

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Noi, no pot ser això! No ho puc creure. Estem d'acord! Perquè avui he pensat el mateix al llegir la noticia. És una molt bona noticia. Avui si que podem posar un "progressa adequadament" a Bargalló.

He de dir que les coses semblen fer-se bé, o al menys, millor del que pensava. La setmana passada vaig volar a Alemanya amb Lufthansa i a la revista de la companyia apareixia un reportatge sobre Catalunya força acceptable des del punt de vista nacional. Vaig suposar que era marketing lligat a la Fira de Frankfurt. També s'ha fet "L'Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de Grups Folklòrics" allà. Són iniciatives que, cal dir-ho, semblen anar en bona direcció. Felicitem-nos-en.

13 de setembre del 2007, a les 22:04:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home