dimarts, 2 d’octubre del 2007

VIOLÈNCIA? L'ECSPANYOLA, NATURALMENT

La terrible agressió patida per Santiago Rosado, darrer candidat del Bloc Nacionalista Valencià a les eleccions locals de Mislata (L'Horta), dimecres passat, protagonitzada per elements fatxes -segons les seves pròpies paraules-, és una prova més que si hi ha alguna violència, avui en dia, desfermada i sense aturador, aquesta és la que té lloc a la Catalunya Sud. Un violència que és executada per elements nazis i que compta amb la connivència de la policia, gran part dels jutges i dels principals mitjans de comunicació. Una violència que si tingués lloc al Principat i per objectiu la gentussa pepera, aixecaria un tsunami de rebuig sense precedents. Però agredir un nacionalista no ecspanyol no és tan greu... la sang catalana és de menor qualitat i es pot vessar sense fer gaires escarafalls, de fet, ja no ve d'aquí, oi? Els ecspanyols s'han fet un tip de vessar-la i ningú no els ha tocat el crustó ni els ha dit ni ase ni bèstia. Si busqueu violència, no ho féu allà on els ecspanyols es fan les víctimes. Haureu de buscar i regirar bastant, perquè la violència ecspanyola mai apareix a primera plana, senzillament perquè no és notícia que el poderós matxaqui l'oprimit.

La notícia és, i sempre serà, que l'oprimit, en comptes de conformar-se amb el seu destí, es rebel.li i planti cara. Llavors sí, tots els llafiscosos pacifistes de saló, ONG i caviar, clamaran al cel i es faran un tip de condemnar aquesta violència, mentre que se n'oblidaran de l'estructural.

CONTRA ECSPANYA!
CONTRA EL FEIXISME!
ARA I SEMPRE!

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola,

josep, necessito contactar amb tu el més aviat possible i no trobo el teu mail per enlloc. Et deixo el meu i si pots, contacta'm ( és un tema de recerca):

rvilaregut@uoc.edu

merci per endavant!

Ricard Vilaregut

3 d’octubre del 2007, a les 0:08:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home