dimecres, 1 de desembre del 2010

INDEPENDÈNCIA, REGENERACIÓ i TREBALL


... I VAN FER EL RUC!

"PERDONEU-LOS, PERQUÈ NO SABEN EL QUE FAN..."

"NO HAVÍEM QUEDAT QUE NO PRENDRÍEM PRESONERS?..¨

PD. QUI VULGUI DISCURSETS MASSOQUISTES, QUE PAGUI!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

No defalliu, malgrat tot, perquè ja arribarà el moment. El regionalisme es veu que encara té corda, però se li va acabant, no patiu (l'imperiet té molts de recursos!). Ens anem acostant inexorablement al moment crucial, encara que de vegades el trajecte es faci insuportablement lent. Ara, més que mai, cal no prendre decisions a cop calent i basades tan sols en els resultats de diumenge. No llencem la tovallola!

2 de desembre del 2010, a les 11:09:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Anonymous said...

Carretero vol guanyar temps. Se sap perdedor i vol morir matant. És la follia del despit. Rcat va néixer amb la voluntat de regenerar una manera de fer política i ben aviat va caure en els mateixos errors. Un lideratge poc democràtic i el que és més preocupant: incapacitat de diàleg i de convenciment. Durant mesos, RCAT ha estat en una situació d'incertesa i d'inactivitat preocupants. Ha anat esvaïnt les il·lusions de molta gent i ara, insensatament, esgrimeix una crida absurda que només preten fer el joc.
La crida al putxi és una coartada per justificar la seva incapacitat. Rcat, sap ja des d'ara que ha perdut el tren de les properes eleccions ... només tindrà espai si ERC li concedeix un perdó que no li oferirà.
Vergonya, el que està fent avui en Carretero.
Vergonya, perque en el rera fons de la seva proposta hi ha el despit de veure com va perdent reagrupats que es passen a SCI.
Carretero veu SCI com una operació d'absorció quan ell pretenia fer prevaler el seu 'perfil'.
Carretero: la gent no t'enten, tant anar darrera Laporta i ara no el segueixes?
Rcat acabarà fent la traveta a l'independentisme a les properes eleccions. Quin mèrit!!!!

3 de desembre del 2010, a les 22:40:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home