dissabte, 27 de novembre del 2010

DARRER ACTE A LA FACULTAT... I MÉS

Ahir, en Joan Carretero va realitzar probablement el darrer acte de la campanya a la meva facultat, la de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Allà va dialogar amb els meus estudiants sobre els plantejaments de Reagrupament, i, segons les seves pròpies paraules, va tenir l'oportunitat d'entrar en un cert túnel del temps, arran de la pregunta d'un d'ells.

Vaig tenir el goig que fer de presentador i moderador de l'acte i al final, li vaig lliurar un obsequi que la casa fa a tots els conferencia
nts o ponents que són convidats a parlar-hi. Després a dinar a Ca l'Agustí.

Al vespre, amb l'Antoni i en Xevi vam anar a encartellar pels barris Centre i Riera de Cornellà. Ho vam fer fins a les 23.53 hores, exactament.

Després, sopàrem un kebab amb una Estrella (a manca de Moritz), en un bar nepalès de la Rambla.

I d'aquesta manera, es va acabar la campanya electoral....

Per cert, ens vam ensopegar amb un trinxeraire de la Unificación Comunista de Espana que es dedicava a arrencar-nos els cartells... però respectava els d'una tia tan comunista com la Nebrera... potser és perquè els uneix Ecspanya?

Sempre he pensat que tots aquests grupuscles d'extremíssima esquerra (UCE, POSI, PORE, etc.) no són més que marques blanques del PSOE, per fer aquelles accions que ells no poden fer perquè els donaria una imatge massa extremista, o bé perquè formen part de la guerra bruta de la qual ells són tan experts. Després, els recompensen amb càrrecs, feina o directament amb diners, que els permetin funcionar, ni que sigui precàriament.

I és que de marques blanques no només en té CiU...

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Blogger Ricard C. Estrada said...

Això dels camarades de l'UCE és ben curiós; de sobte, per tot el poble han aparegut tots aquests cartells dels "antes roja que rota" i sí, en algun cas, he vist que tapaven els de Rcat o allò que sonés a nacionalista català... consignes del comissari polític de la zona.

27 de novembre del 2010, a les 12:55:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home