dissabte, 20 de novembre del 2010

VIC, BARCELONA ... I CORNELLÀ!



Escric de forma ràpida aquest post. Tot just quan l'acabi, agafo el cotxe i cap a Vic falta gent. Allà assistiré al míting de Reagrupament que se celebrarà al Sucre, a les 20.30 hores. Sense cap mena de dubte serà un esdeveniment de gran rellevància. A banda d'en Joan i la Rut, em farà molta il.lusió col.laborar amb tots els patriotes vigatans i osonencs en empényer la nostra candidatura el més amunt possible.

No serà, però, el de Vic, l'únic acte al qual assistiré aquest cap de setmana. Per descomptat que demà també participaré en l'Acte Central de Campanya, que es farà a l'Auditori de Barcelona. Serà un acte de gran format, tècnicament parlant, i ja ho predic ara, serà una demostració de força esclatant. Un èxit rotund.

Estic segur que el senyoret Enric Marín, el totpoderós boss de la Corporació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (CCMA), autèntic comissari polític i torquemada vocacional, es rosegarà els punys en veure milers de catalans cridant Independència i responsabilitzant-lo del blackout (apagada) informativa a que ha sotmès Reagrupament al llarg de tota la campanya electoral. Marín escura les últimes hores que et queden a la poltrona. Aviat hi saltaràs, xaval!

Però per damunt de tot, no puc deixar d'emfasitzar l'acte que el dia 23 organitzem a Cornellà de Llobregat. Serà l'acte central de la campanya de Reagrupament al Baix Llobregat. Cal que tothom que hi pugui hi assisteixi. Hem de rebentar la sala principal del Patronat Cultural i Recreatiu (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 52). Us hi espero a tots!

A l'acte hi parlaran la cap de llista per Barcelona, la Rut Carandell, vicepresidenta de Reagrupament i el president del Cercle Català de Negocis, en Ramon Carner. Començarà a les 20.00 hores.

Que no falti ningú, perquè recordeu que LA INDEPENDÈNCIA ES CONSTRUEIX DES DEL BAIX!

Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,