dissabte, 6 de novembre del 2010

MÉS ACTES!

Avui a les 18.00 hores, participaré en un acte de Reagrupament al Centre Social de Cubelles (Garraf). Naturalment hi esteu tots convidats!

Serà una nova oportunitat per difondre el nostre missatge d'Independència, Regeneració democràtica i treball.

Estem presenciant esdeveniments que serien impensables en qualsevol país normal. Un dels darrers que més m'han indignat és la negativa rotunda de CiU, tant a nivell local com nacional, de retirar el monument franquista que encara hi ha a Tortosa. És quelcom inaudit, impensable, vergonyós... És això el canvi que propugna el senyor Mas i companyia?

Au, no em facin riure!

Reagrupament representa l'opció de la Dignitat Nacional. Sense estridències, amb aplom, amb convicció, amb compromís, amb la raó i el cor, estem bastint una candidatura adreçada a tots els catalans i totes les catalanes que volen ser lliures i sense hipoteques de futur. Ja n'hi ha prou de personatges corruptes, de personatges inestables, d'individus que a diferència del comú dels mortals, no sabem ben bé de què treballen i de què viuen, perquè els envolta un núvol ben atapeït d'incertesa, de secretisme que, per dir-ho suaument, resulta altament preocupant.

Amb prop de trenta locals distribuïts per arreu del territori, la nostra activitat és constant i no pararem fins al darrer dia. Sabem del cert que el silenci informatiu que patim i que patirem en les properes setmanes és conseqüència directa de la incapacitat que tenen els ecspanyols de poder-nos comprar. Perquè no som corruptes i no tenim deutes pendents, ni res que faci avantposar els nostres interessos particulars als interessos col.lectius de la nació.

Els ecspanyols fomenten, i de quina manera, la corrupció entre les elits de la nació ocupada per tal de, si s'escau, i arribat el moment, pressionar-les amb els tribunals de justícia per evitar que se surtin de la cleda on tanquen el ramat. És per això que les opcions corruptes gaudeixen d'una àmplia cobertura mediàtica. Per contra, les opcions dignes, són silenciades sistemàticament, quan no directament intoxicades i sotmeses a una guerra psicològica adreçada a desmoralitzar els seus partidaris.

Naturalment, han fracassat. I de quina manera. Reagrupament està aguantant el tipus. I anem endavant, molt més endavant del que voldrien els nostres enemics, però també és cert que menys del que voldríem els seus membres. Per això és molt necessari, és imprescindible treballar fins al darrer minut, fins a deixar-nos-hi la pell, perquè en les eleccions del dia 28 ens juguem aconseguir la llibertat ara o haver de suportar quatre anys més, pel cap baix, d'espoliació econòmica, d'atac cultural i de submissió política.

I això no ens ho podem permetre!



Etiquetes de comentaris: , , ,