dimecres, 31 d’agost del 2005

PIQUETTI SOPRANO
És increïble el morro que té aquest individu. Després de tots els negocis bruts pels quals va estar implicat judicialment, i que se'n va sortir gràcies a la "meravellosa" justícia ecspanyola, després de les seves cases a la Cerdanya, després de fer el ridícul més espantós tot inventant-se nous formats d'entrevistes Aznar-Ieltsin, després de donar tants cops de cap davant dels amos americans, després de presentar una moció de censura al Parlament de Catalunya per després retirar-la, després de tot això, aquest individu, aquest subjecte continua fent la viu-viu, gràcies a la barra lliure que li donen tots els mitjans de comunicació del sistema (des del Pais, passant per La Vanguardia o El Periodico). Les seves declaracions són rebotades arreu de l'univers sideral per tots aquells enemics de Catalunya.

Piquetti Soprano, fas pena. Només sobrevius gràcies a l'oxigen de la impunitat que tradicionalment ha estat donat a aquells que es posen a bramar contra la Independència de Catalunya. Ets uns pallasso. Ets un mafiós.

Felicitats Ridao
Per altra banda, i encara que m'hagi de menjar amb patates (amb all i oli, però) un antic post, he de felicitar el diputat Ridao per les seves declaracions contra ICV, on els titlla de "palanganeros" del PSOE. De fet et quedes curt. ICV no és més que la segona etiqueta, o l'enèsima dels sociates. Existeixen per fer la feina bruta que no pot fer el PSOE, perquè no quedaria centrista. Quan vulguin, si volen, se'ls cruspiran. He dit.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

No estic d'acord en la valració que fas d'ICV.
Ha mostrat tenir més criteri que altres formacions que van corregint la seva posició a cada moment.
El seu nacionalisme no es por qüestionar. I, per a mi, són més d'esquerra que molts que s'ho diuen.

1 de setembre del 2005, a les 11:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home