dimarts, 19 de juliol del 2005

TRES TELEDIARIOS, o DOS I MIG

Ja fa uns dies vaig dir que al Sr. Rodriguez Zapatero li quedaven tres telediarios. Doncs bé, ara ja li queden dos i mig. L'onada d'integrisme ecspanyolista encapçalada pels Guerra, Bono, Chaves, Ibarra, està posant contra les cordes en ZP, i el seu marge de maniobra és cada cop més estret. També està posant contra les cordes els sociates a Catalunya (dir-ne catalans seria un insult).

L'estratègia d'ERC comença a donar els seus fruits. Han cedit molt, tal vegada massa, a Catalunya, però ara estan posant un ganivet al coll als sociates del carrer Nicaragua i aquests ja no saben què fer. Bé, sí que ho saben, diran sí BWANA a les ordres de Ferraz, però llavors això s'haurà acabat.

Les declaracions de Carod Rovira a l'AVUI m'han cridat l'atenció. Situa en 90 diputats el nombre necessari per fer alguna cosa amb cara i ulls, no el nyap actual. Subliminalment ens diu que, com de fet ja és prou conegut, aspira a substituir els sociates com a primer partit del centre-esquerre al Principat. Només així s'enten que Ciu+ERC més probablement ICV (si és que encara existeix en un futur proper) assoleixin aquest nombre d'escons al Parlament del zoo.

Però és clar, tot això se'n pot anar en orris si a ZP li tallen el cap. I el més probable és que això passi més d'hora que tard. Els ecspanyols, ja ho he dit altres vegades, ens serviran la Independència en una safata d'or. Només cal que els independentistes no badem, i que als líders no els tremolin les cames... i no facin cas ni a LA VANGUARDIA ni a EL PERIODICO ... ni al Francino.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

De fet PSC significa oficialment Partit dels Socialistes de Catalunya, que no dels socialistes catalans, i la federacio de municipis socialistes tambe es diu "de municipis socialistes" en contres de "de municipis catalans". Sempre ho he trobat molt significatiu.

3 d’agost del 2005, a les 18:27:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home