divendres, 23 d’abril del 2010

EL DARRER SERVEI DEL CAMARADA SAMARANCH

Si dimecres hi havia un feixista menys entre nosaltres, dijous ha estat, veritablement, el Jorn dels Miserables.

L'stablishment polític de la Generalitat d'adalt, tot cedint el Palau de la Generalitat a un homenatge a un feixista, ha fet el seu definitiu hara-kiri polític. Potser aquest és el darrer servei que el Camarada Samaranch ha fet al país: posar en evidència, més si cal, que l'única via que tenim per sobreviure políticament i regenerar-nos èticament és la Independència. Encara n'haurem d'estar agraïts.

El tristpartit s'ha cobert de vergonya i oprovi, i CiU no ha quedat gaire menys esquitxat, sobretot si us fixeu en el desfici d'en Duran i Ecspanya per xupar càmara. Quin espectacle més denigrant i patètic!

Però tenim la nostra resposta. La resposta del poble català, la immediata, allà on es voti, és omplir les urnes aquest diumenge, el 25A en la quarta tongada de consultes per la independència. Sense complexos, ni manies. Cal arrassar, novament. L'impacte del 25A ha de superar amb escreix els anteriors.

Tothom qui pugui votar, ha de votar per Dignitat i per Patriotisme. Tant el 25A, com en les consultes del mes de juny.

I no cal dir-ho, cal castigar molt durament, sense cap compassió, aquells que han deixat que les deixalles de la Catalunya feixista s'ensenyoregi del Palau de la Generalitat. Ara i sobretot el dia de les eleccions generals, a la tardor.

Per Patriotisme i per Dignitat.

(Post-scriptum: No deixeu de llegir aquesta entrevista!)

Etiquetes de comentaris: , ,