dimarts, 29 de juny del 2010

A LA MANIFESTACIÓ QUE HI VAGI QUI VULGUI FER COMPANYIA AL MONTILLA



DEMANO DISCULPES A L'ASSOCIACIÓ PROTECTORA D'ANIMALS, I FAIG PROPÒSIT D'ESMENA, CADA DIA TRAURÉ A PASSEJAR UN GOS ABANDONAT I RECOLLIRÉ DE FORMA SOSTENIBLE LES SEVES CAQUETES, LES POSARÉ EN UNA BOSSA I LES INTRODUÏRÉ EN EL CONTENIDOR ECOSOSTENIBLE CORRESPONENT.

QUI VULGUI FER EL JOC AL MONTILLA, ÉS EL SEU FOTUT PROBLEMA....

Etiquetes de comentaris: ,

33 Comments:

Anonymous Mitrofan del Dioni said...

Tant de bo __________________A_R_R_A_S_S_E_M_____________________ tot i que el meu òptim pessimisme em fa veure la següent adversitat:

NO han tombat la immersió lingüística. Jo crec que no ho han fet perquè tenien la amenaça dels de la Barraca Gran que si feien això, hi havia ruptura. La immersió lingüística és la niña bonita de l'Anestesista del Peix al Cove, i si se l'haguessin carregat tenien la seva seria amenaça de que llavors seria un "casus belli".

Què vol dir això? Doncs que tots els calers de la sociovergència es dedicaran a turpedinar als Replegats i als de Democràcia Catalana i demés coaligats. I hem de reconeixer que l'Anestesista encara té moooooooooooooooolta influència en moooooooooooolta gent que encara no saben que són independentistes.

Però en fi, els hi sortirà bé ara (només treurem 28-35 escons), però no pas el 2012-14. Que Escanya está mu mal econòmicament i ara ja diuen que fins al 2030 tothom (els PP.CC vull dir) a estrenyer-se més el cinturó encara.


Amén.

29 de juny del 2010, a les 21:13:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Completament d'acord, Josep! Només una cosa, em sap greu la imatge del probre gos equiparat a tota aquesta colla de sapastres i vasalls. Com a mínim, l'animal respon als seus instints i no se n'amaga, mentre que els dependistes de la Ciutadella se la mengen contents i cofois davant la tendra mirada dels seus amos ecspanyols!!!

29 de juny del 2010, a les 21:25:00 CEST  
Blogger L'Espelt said...

Déu meu, Josep, que n'arribeu a ser, tu i companyia, de burros.
La cosa és tant transversal i engrescadora, que esteu aconseguint batre el rècord d'ERC: quan més puja l'independentisme, més insignificants.
Si no fos per l'oportunitat traïda, llençada, esmicolada, encara em faria gracia.
Per cert, aniré a la manifestació i, a diferència del que tu fas, no insultaré a la teva mare. Només li seré solidari. Pobra!

29 de juny del 2010, a les 22:59:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

L'Espelt,

Saluda el Montilla, i llepa-li cul i vores, segur que et recompensarà, com al Puigcercós i cia.!

Una abraçada, tanmateix (ep, abans, de l'akelarre, que després fotràs fortor)!

29 de juny del 2010, a les 23:29:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Ets tan maleducat i sectari com el Carretero.Si aneu aixi no us votara ni Deu.I soc tan independista com tu,pero respecto a tothom.No creguis que els 3000 reagrupats conseguireu la independencia.Es necessita a tothom i no cal insultar.

30 de juny del 2010, a les 0:54:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Jo no se si aniré o no a la mani, el que no faré mai es insultar d'aquesta manera a altres catalans. I el dia 10 no se si votaré, el que si que tinc clar es que a tu no, encara que aixó em costi no votar als demès.

30 de juny del 2010, a les 4:33:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Donç jo hi anirè a la mani, i no et penso permetre el més minim insult, no fos cas que alguna altre vegada que coincidim haguessim de solucionar el problema tal i con es solucionaba fa temps amb una questió d'honor.

No diguis que no estas avisat.

Indigeta

O si ho prefereixes, Josep-Empordà

T'ha quedat clar?.

30 de juny del 2010, a les 7:38:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Anònims darrers,

Hi ha comparacions que enorgulleixen.

I, pel que fa al segon, aquest sobredimensionament de la meva modesta i humil persona, no és més que una frivolitat, allà tu amb la teva consciència.

30 de juny del 2010, a les 8:12:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Indigeta/Josep Empordà,

Repeteixo el que ja he dit més amunt. Saluda el Montilla, però vés amb compte que als sociates els mola això d'emmanillar convergents i exposar-los al públic amb bosses de plàstic amb els calçotets a dins. I escortats per números de la Guarra Civil.

I pel que fa a la qüestió d'honor, suposo que et refereixes a qui aguanta més fotent-se patxarans, oi? Si és així, sento dir-te amic meu, que ho tens fotut!

30 de juny del 2010, a les 8:20:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Segui així nois... els reagrupats de jehovà, els purs... Quan no tragueu ni un escó, que? S'haurà equivocat el poble? Serà una tupinada orquestrada pel CNI? Fareu una suscripció popular per comprar un illot i proclamar-hi la república independent dels purs? Potser amb uns mesos més sereu tan pocs que us sortirà més a compte un suicidi col·lectiu a algun bosc del Ripollès...
Heu aconseguit esguerrar el que podria haver estat una força política que aglutinés l'independentisme...

Adeu, sectaris...

30 de juny del 2010, a les 9:13:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Perdona... però tú no hi ets tot oi? Com pots insultar de aquesta manera?

Savalls

30 de juny del 2010, a les 10:43:00 CEST  
Blogger Dessmond said...

Josep,
Vols dir que calia aquest post? Vull dir pel que fa a les formes. Collons, que ara representes una opció política!
Comparteixo, però, el que li dius a n'Indigeta sobre els convergents les manilles i les bosses de plàstic.

30 de juny del 2010, a les 12:16:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

INDEPENDENCIA JA¡ PERO COM?. AMB EL CARRETERO?AMB LAPORTA? AMB POST A INTERNET? VINGA VINGA QUE FEU RIURE.....I TU DIU UNA PERSONA, QUE VA ESTAR A PEU D'URNA A CORNELLA I HOSPITALET,EL CAMI SERA LLARGI,I TOTS FEM FALTA,TOTS¡¡¡¡I JO SI H' ANIRE A LA MANI I CRIDARE INDAPENDENCIA,ALT I FORT¡¡¡¡PROU D'ESTUPIDES CAPELLETES¡
JUGANT AMB BCN.

30 de juny del 2010, a les 13:44:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep Sort, quin nivell! Merda, escrita i fotografiada. Insults. Barroeria de tota mena.

Encara pago la quota de Rcat, però m'esteu posant molt difícil que ho continuï fent.

Recordo que fa mig any aspiràvem a ser un independentisme transversal, inclusiu, i de renovació democràtica.

Ara el logotip de Rcat apareix enmig de llepades de merda. Insultant qui vulgui anar rera una pancarta on ha de dir "Som una nació. Nosaltres decidim."

Segueix així, nano. A la propera foto vés més dur i apareix en alguna sessió de coprofàgia de manera activa o passiva.

30 de juny del 2010, a les 16:03:00 CEST  
Blogger Jesús (Xess) said...

Senyor Sort, em penso que s'equivoca.

S'equivoca insultant a les persones imprescindibles per assolir la independència. I als seus partits, aliats imprescindibles.

S'equivoca no anant-hi a la mani, quan el que s'hauria de fer és monopolitzar-la des del sobiranisme i canviar el seu sentit de defensa de l'estacurt per la reclamació d'independència, encara que sigui avançant-se a la pancarta principal, fent que els botiflers segueixin als independentistes i es vegin envoltats pel davant i pel darrera pels crits d'independència.
Que als diaris i teles es vegi que la mani no és per defensar un paper mullat, sinó la nostra llibertat.

S’equivoca donant-li tant de pes a la candidatura indepe (mal que em pesi, perquè em moro per poder votar-la!!), ja que, coneixent als catalans, aquests seguiran votant el de sempre.

30 de juny del 2010, a les 17:34:00 CEST  
Blogger Rosa said...

Aniré a la manifestació amb l'estelada.
Cridaré independència.
Continuaré fent pedagogia dels avantatges de tenir un estat propi i de la necessitat de la regeneració democràtica; tot això aturant la gent al carrer, de voluntària a peu d'urna, repartint fotocòpies, escampant per internet, enraonant amb amics i coneguts ...

Ah, sense insultar eh ?

30 de juny del 2010, a les 17:35:00 CEST  
Blogger Rosa said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

30 de juny del 2010, a les 17:35:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Comparteixo el post de les 16:03, si aquest és el camí per arreplegar independentistes, ho tenim clar.

Independència, democràcia i educació

Xavier

30 de juny del 2010, a les 19:19:00 CEST  
Anonymous Josep Cat i Prou said...

És la poesia més impressionant i bella que mai no havia llegit:

A LA PUTA MANIFESTACIÓ ANIRÀ LA PUTA MARE QUE ELS VA PARIR!

Ho diu tot, el que és el món i el que ha de ser: idees, sentiments i sensacions. I només heu fet servir dotze mots. Això és parlar pla i català poètic. És la paraula viva acompanyada d'una imatge inquietant. IMMILLORABLE!

Sabeu que hi ha una plataforma pro demolició de la Sagrada Família i d'altres llocs de pedres? On m'hi puc inscriure?

Salut, República de Catalunya i a reveure!

1 de juliol del 2010, a les 0:43:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

A veure nois i noies,

M'esteu dient que per la Independència necessitem TAMBÉ el Montilla? Però és que us heu begut l'enteniment? Penseu com els calabresos!

Mare de déu quin nivell polític!

I a sobre no teniu la sensibilitat artística per valorar la bellesa d'un paisatge urbà digne del National Geografic!

Aquest bloc és meu, personal i intransferible i escric el que em passa pel cap, després d'un procés de maduració intel.lectual més que contrastat i d'un esforç notable de pedagogia política.

I qui no li agradi que no el llegeixi, no hi ha cap obligació de fer-ho. No us feu mala sang, llegiu els vostres tebeos habituals on tot és wonderful i al final el príncep besa la granota i es converteix en una bella princesa.

Sereu més feliços i menjareu anisos.

Però deixeu d'intentar de tocar-me el que no sona amb les vostres parides... perquè ni ho aconseguiu i a més m'avorriu profundament, cony!

1 de juliol del 2010, a les 2:26:00 CEST  
Blogger Arnau Estanyol said...

La independència es mes important que totes les opinions del mon. No ens barallem entre nosaltres. Hem de treballar en un mateix sentit i que cada u ho faci com pugui o vulgui. Ara be, no s'ha de ser gaire llest per adonar-se que en Montilla i els seus satèl·lits a la manifestació només ho faran per no quedar desplaçats fora de les circumstancies actuals. Es a dir: només faran electoralisme i els importa Catalunya tant com la merda que llepa el gos de la foto. Ara be, aniran a una mani on hi hauran milers d'estelades. No els arribarà la camisa a la pell.

1 de juliol del 2010, a les 12:31:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Donc us equivoqueu, jo soc independentista, i hi penso anar a la manifestació, no vull aquest estatut, de fet el lema de la manifestació no evoca això "SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM". Reagrupament es un partit independentista i TRANSVERSAL, si ens deixa allà tirats a la manifestació, crec que s'equivocarà. Espero i dessitjo trobar a tota la gent de Reagrupament a la manifestació, cridant ben fort a favor de la independència.

1 de juliol del 2010, a les 13:47:00 CEST  
Anonymous Segador 3.0 said...

Quedense con la reflexion de lo que fue el debate de l'Estatut i el debate de la financiacion autonomica, este va ser el tercer episodio però va a tener el mismo resultado final!

Per una vegada no deia cap mentida, ja no tenia més dents, demanar un finançament portaria de nou a la divisió, enfrontament dels politics catalansi el dia de la seva aprovació conectar amb TV3 per aquest dia tan Gloriós. Mentrastant el Poble de Catalunya continuant sent expoliat per acabar dictant sentencia els Benagloriats, ara ja, Arcangels divins!

I colorin colorado els reis, arcangels parroquia i els politics catalans menjant nisos ben feliços!

1 de juliol del 2010, a les 15:40:00 CEST  
Anonymous Segador 3.0 said...

Hi havia una vegada 4 politics catalans, un tal Mas, Montilla, Carod i Saura... i caminant caminant es van trobar una llantia magica. La van fregar i va sortir un Zapatero:

Demaneu un desitg i us el concediré!

Els politics es van començara barallar per qui havia de ser el desig a demanar i finalment van decidir que aproves la norma de conducta del poble català versus Espanya!

Aprovaré el Estatuto que salga del Parlament de Catalunya...

i tots els politics catalans orgullosos d'haver aprovat aquesta norma catalana que obligava continuar amb el D.N.I.! I a més en fardaven... que si jo l'he negociat a madrid, que perque si ell la va aprovar i nosaltres no, i com sempre barallats de nou, però durant quatre anys defensant-lo a capa i espasa, tots, però a l'entimitat i boca petita dient que era una merda i criticant el company de Cadira, aixo si, sense aixecar-se del Palau dels vividors on vivien dels magnifics impostos que impossaven sobre les rendes del poble.

El final va venir uns senyors, Uns Angels benagloriats, i veien la cagada d'estatut que havien aprovat els inutils de politics Catalans i en ZPinotcho, el van retallar una mica per fer-los veure que Espanya encara és Indivisible! I la parroquia d'aquests Angels, demanant que si no us agrada marxeu i deixeu de tocr els collons! Mentrestant aquest quatre politics professionals no sabien que fer i és van muntar una concentració per demanar que salvin l'Estatut i que no els facin fora Espanya, que farem nosaltres quan siguem grans i sense Espanya? qui ens defensarà amb els seus tancs? Que farem? I per tranquilitzar-los en ZP va i els demana calma, i amb una de les seves magnifiques promeses ens diu:

1 de juliol del 2010, a les 15:40:00 CEST  
Anonymous Segador 3.0 said...

Hi havia una vegada 4 politics catalans, un tal Mas, Montilla, Carod i Saura... i caminant caminant es van trobar una llantia magica. La van fregar i va sortir un Zapatero:

Demaneu un desitg i us el concediré!

Els politics es van començara barallar per qui havia de ser el desig a demanar i finalment van decidir que aproves la norma de conducta del poble català versus Espanya!

Aprovaré el Estatuto que salga del Parlament de Catalunya...

i tots els politics catalans orgullosos d'haver aprovat aquesta norma catalana que obligava continuar amb el D.N.I.! I a més en fardaven... que si jo l'he negociat a madrid, que perque si ell la va aprovar i nosaltres no, i com sempre barallats de nou, però durant quatre anys defensant-lo a capa i espasa, tots, però a l'entimitat i boca petita dient que era una merda i criticant el company de Cadira, aixo si, sense aixecar-se del Palau dels vividors on vivien dels magnifics impostos que impossaven sobre les rendes del poble.

El final va venir uns senyors, Uns Angels benagloriats, i veien la cagada d'estatut que havien aprovat els inutils de politics Catalans i en ZPinotcho, el van retallar una mica per fer-los veure que Espanya encara és Indivisible! I la parroquia d'aquests Angels, demanant que si no us agrada marxeu i deixeu de tocr els collons! Mentrestant aquest quatre politics professionals no sabien que fer i és van muntar una concentració per demanar que salvin l'Estatut i que no els facin fora Espanya, que farem nosaltres quan siguem grans i sense Espanya? qui ens defensarà amb els seus tancs? Que farem? I per tranquilitzar-los en ZP va i els demana calma, i amb una de les seves magnifiques promeses ens diu:

Quedense con la reflexion de lo que fue el debate de l'Estatut i el debate de la financiacion autonomica, este va ser el tercer episodio però va a tener el mismo resultado final!

Per una vegada no deia cap mentida, ja no tenia més dents, demanar un finançament portaria de nou a la divisió, enfrontament dels politics catalansi el dia de la seva aprovació conectar amb TV3 per aquest dia tan Gloriós. Mentrastant el Poble de Catalunya continuant sent expoliat per acabar dictant sentencia els Benagloriats, ara ja, Arcangels divins!

I colorin colorado els reis, arcangels parroquia i els politics catalans menjant nisos ben feliços!

1 de juliol del 2010, a les 15:40:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Soc seguidor ocasional del bloc i independenment que al mati estigui a l'assemblea de reagrupament a la tarde sere segur a la manifestacio que convoca omnium , entenc que els que hi seran amb mi estaran d'acord amb el seu lema "nosaltres decidim som una nacio" i entenc que els que no hi seran es perque creuen que no som una nacio o perque no volen decidir o perque creun que no es important deixar-ho clar en aquest moment.La veritat es que per mes que rellegeixo el teu article i els comentaris encara no entenc perque no t'hi trobare alli. Es que et molesta coincidir amb algu sota el el lema d'omnium?

PD no penso demanar el DNI ni el lloc de naixement ni el carrec que ocupa a cap dels que em troba a la manifestacio , a part de que crec seria força feixuc no crec tenir arguments legals per a forçar-los a fer-ho.

1 de juliol del 2010, a les 17:48:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Inventiva espanyola: Un espanyol va ficar un pal a un caramel i ho va anomenar xupa-xup. Altre va posar un pal a uns draps de fregar i li va dir fregona. Ara uns jutges han pinxat un pal a una merda i aquesta merda pinxada en un pal li diuen Estatut de Catalunya.
Ja n'hi ha prou d'enganyar els catalans!!!
Volem un Parlament que declari la INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA!!!!

VOLEM UNA CONSTITUCIÓ CATALANA!!!!

1 de juliol del 2010, a les 18:30:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

s'ha de tenir una visió molt curta per a no adonar-se'n que aquesta manifestació és una oportunitat d'or per a l'independentisme, aquesta mani pot representar el pas de l'autonomisme a l'independentisme de bona part de la nostra societat. però com es farà aquest pas si els independentsites no hi anem?

1 de juliol del 2010, a les 20:35:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep estàs en un error.
A la manifestació del Montilla no s' hi ha d' anar.
Però s' ha d'anar a la manifestació per la independència. Al mateix dia, la mateixa hora però uns quants centeners de metres enllà.
Quedar-se a casa equival a regalar el nostre silenci i la nostra desmobilització a l' espanyolisme que sempre se'ls fa seus.
No sigueu cabuts!
Penseu ,reflexioneu i rectifiqueu.

2 de juliol del 2010, a les 8:17:00 CEST  
Anonymous Pili said...

Josep: Jo tampoc anava anar a la manifestació pels motius que tu tan bé has explicat, però ara sembla que la truita s'està girant i l'independentisme extraparlamentari fa una crida per manifestar-nos a favor de la llibertat de la nació i per tant, si les proclames que se senten són les nostres el Montilla i companyia es veuran en un compromís... Ja no es defensarà cap Estatut ni afirmarem l'evidència que som, sinó que la manifestació s'haurà convertit en una reivindicació de sobirania... Si omplim allò d'estelades i cridem el que cal, els hi haurà sortit el tret per la culata, oi? Què penses, tu que tens bon ull per destriar el gra de la palla? No es que jo no tingui criteri propi, és que veient que els activistes independentistes s'estan organitzant per canviar cent per cent les tornes, dubto en si he d'anar-hi o no. No en tindria cap, de dubte, si n'haguessin convocat una de paral·lela amb les consignes correctes, però si no els hi surt bé aprofitant la convocada... No sé, digues-me la teva, siusplau. Merci.

3 de juliol del 2010, a les 21:00:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Estimada Pili,

A hores d'ara, 22:32, del dissabte 3 de juliol, continuo sense veure la raó per anar a la manifestació-trampa.

Aquest migdia quan aparcava el cotxe, a la ràdio, a Catalunya Ràdio, la locutora bramava "100 personalitats fan un manifest a favor de la manifestació CONTRA LA RETALLADA DE L'ESTATUT", així amb dos collons els tios. És una demostració fefaent de quina serà la línia informativa.

Ni tu ni jo, òbviament estem contra la retallada de l'estatut, estem per la Independència!

Més, em treu de polleguera veure els caretos dels capos d'UGT i CCOO al capdavant de la mani. Sí, les mateixes organitzacions que es negaren a participar a les manifestacions del 18F i de l'1D. Les mateixes organitzacions que han boicotejat les consultes populars, si més no, passivament.

No, continuo sense veure la raó per participar en un akelarre que serà aprofitat per Montilla per marcar paquet davant de ZP dient que darrere seu hi ha no sé quants milers de pringats que li donen suport, perquè és així com ho vendrà.

Nosaltres som una altra cosa, i no ens podem barrejar amb els partits i els sindicats que formen part del sistema corrupte dels darrers 30 anys.

S'haurien de donar molts canvis per fer acceptable la manifestació: expulsió del Montilla. canvi de l'slogan on aparegui "Independència", presència de tots els nostres líders, i quan dic tots, vull dir tots, etc.

Recorda les declaracions de l'Iceta de fa unes setmanes "Combatrem l'independentisme", com a mínim s'agraeix la claredat.

De manera que continuo sense veure-ho clar.

D'això, podríem anar a la platja havent dinat....

3 de juliol del 2010, a les 22:48:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Sóc en Carles de Sort, em dona la sensació que insultar es com matar a algú...pero llavors que feien els vostres pares cuan teniem un regim autoritari...no ho vull ni saber...
Josep no fagis cas de aquestes ximpleries...volen trencar una ideologia..que es mantindra i durant els seguents anys pujara! Said no es cap ofensa cap a tu, el que passa esque no podem negan lo inegable..ni ens podem quedar de braços plegats en aquestes circumstancies...
Josep jo em puju al carro am tu! i cada dia ho anira fent mes gent..no es posa en dubte!
I sí son uns menja merda!

Salutacions des de Sort.
Carles.

25 de gener del 2011, a les 23:48:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Hola, soc en Carles i visc a Sort. no em puc quedar de braços creuats al veure aquest comentaris..alguns al meu paré, indignants!
Said, no es ninguna ofensa, pero si no et sembla be es el que hi ha, o no ens enrecordem la dictadura que vem pasar dels espanyols! i despres de tot el que es va viure ara venim am bajenades de insultar?..mare meva..
Josep no ens coneixem en persona..pero si hi veniu sereu rebuts amb es braços oberts!

Tothom te la seva opinio pero jo estic d'acord am que a la "Mani" hi anaven pixa pints a llepar-li el cul al Montilla...

I Said no entenc perque t'ofens tant am un insult si ets tu el que despres amenaçen a en Josep, per el que diu molt poc de tu... nomes amb aquelles paraules ja as perdut la raó! i amenaçes les justes! que de boqueta en tenim tots ...

Josep fan falta gent com tu que diguin les coses clares i que tinguin impetud en aquesta tasca que em de fer arribar al mes alt possible!
Saluts companys independentistes des de Sort!

26 de gener del 2011, a les 0:01:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home