diumenge, 27 de juny del 2010

CONVERGÈNCIA HAURIA DE FER UN PAS ENDAVANT... I DISSOLDRE'S

Ara mateix, Convergència és un partit amb plom a les ales. Està més que tocat. I aviat enfonsat. Atenció, em refereixo a l'estructura orgànica, no als seus militants, simpatitzants i votants. Parlo de l'estructura. Com tota opció que aposta per assumir el rol de súbdit respecte un poder colonial, s'acaba untant les mans. Tot règim colonial es fonamenta en la corrupció del súbdit "bo" (és a dir, obedient i submís) i en la repressió del terrorista, és a dir, de qui no accepta la submissió.

En els darrers anys, hem vist com l'autodissolució de partits és un recurs que s'empra per començar de nou. Per tallar amb el passat, per fer tabula rasa. Fixem-nos en el sistema polític italià, allà la reinvenció dels partits és el pa nostre de cada dia. Convergència hauria d'aprendre dels nostres cosins. Convergència, i la seva praxi encaixista, ha de desaparèixer, ja no té sentit cap ni una. I a més, el més terrible de tot, és que l'han pescada!

Vull dir amb això que, naturalment, Convergència no és l'única amb les mans untades. Els sociates, ja s'ha demostrat fefaentment, fins i tot a nivell penal, també. Però ells són més putes i saben camelar-se els poders judicial i mediàtic, que ara mateix són els veritables poders fàctics de la política.

Convergència no. L'única arma que té Convergència, i de fet que tenim els catalans i les catalanes, és la democràcia, són els vots. És una arma universal, que l'entén tothom, i contra la qual no hi ha res a fer.

Però per treure-li el màxim de rendiment, hi ha d'haver un mínim de decòrum, de decència, de transparència i sobretot de confiança. Ara mateix, ningú, repeteixo ningú, posaria la mà al foc per defensar l'honorabilitat dels dirigents de Convergència. Repeteixo. Ningú. I això és significatiu. Més. Determinant. Conclusiu.

Convergència és un cadàver. Un esquelet. Cal decretar la seva defunció. I parir un nou projecte polític que s'allunyi de la temptació corrupta.

Posem que arriba a les eleccions i fins i tot les guanya. Quin servei podrà fer a la Nació, si com és de calaix, els ecspanyols aprofitaran tots els casos de corrupció que l'esquitxen per collar-la i per fer-li baixar els fums i les proclames sobiranistes? Cap, ja us ho dic ara. Cap servei. Convergència tindrà per interès principal, netejar la seva merda amb els ecspanyols al preu que sigui. Costi el que costi. I els ecspanyols, que no són imbècils, faran allargar el màxim la tortura.

L'única manera immediata i radical (d'arrel) que hi veig jo, és que Convergència es dissolgui i es creï de nou una formació que talli amb el passat. D'aquesta manera, posarà les bases d'un nou escenari polític. Una formació sobiranista i transparent, que tingui per objectiu màxim el benestar i la llibertat dels catalans i les catalanes.

Molt em temo, però, que no em faran cas. Ara llavors, ha de quedar clar, que qui voti Convergència més que un patriota, serà una altra cosa...

Etiquetes de comentaris:

16 Comments:

Blogger Salvador said...

Bon exemple l'italià. Tantes dissolucions i reinvencions de partits, tants jutges, tantes mans netes, tot per acabar amb un demagog com Berlusconi que ha arribat a canviar lleis per poder seguir amb els seus negocis.

27 de juny del 2010, a les 13:01:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Llavors, Salvador, prefereixes la democràcia cristiana corrupta i mafiosa?

A Itàlia tenen altres poders fàctics, a més dels mèdia: per exemple el Vaticà, i el pes de la xarxa Gladio i la Màfia.

(Per altra banda pensa que quan Catalunya ha anat bé ha estat quan hem mirat a Itàlia, i quan ha anat malament és quan ens hem emmerdat amb els ecspanyols)

27 de juny del 2010, a les 13:08:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep: L'ala més centrada de la cabana també coincideix amb el teu plantejament aquest cop: http://cimeraextra.blogspot.com
/2010/06/prohibit-enrocar-se.html

Per alguna cosa es comença no?

Mitrofan del Dioni
(del crack del Dioni de la Franja vull dir)

27 de juny del 2010, a les 14:10:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Mitrofan,

Ho celebro, senyal que alguna cosa els queda de quan eren gent normal i assenyada (abans que els enganxés la fúria)....

27 de juny del 2010, a les 14:21:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

No obstant discrepo lleugerament amb tu amb això de que hem d'agafar el model italià com a referència. Crec que hem d'anar un xic més enrera i agafar el dels grecs (o el dels romans pre-italians si m'apures):

Perquè tal i com diu la profecia:
http://www.naciodigital.cat/
noticia/16051/duran/
alerta/manca/seny/constitucional

Crec que els deus estan amb nosaltres. Sens dubte:

- És o no és un fet atribuïble a les divinitats que algú s'entestés en putejar al màxim al major i més gran filldeputa-dels-nostres, i que aquell any que varen robar-li de presidència ara resulta que se'ls torna radikalment en contra?

- És o no és un fet que Escanya sembla que finament trencarà amb allò que li ha permés retenir-nos durant tants segles; allò de que s'aconsegueixi l'efecte a base d'usar baselina de qualitat no massa irritant? Ara si que veig que estan molt i molt debils, no tenen forces per sobreporsar-se i continuar actuant.

- És o no és un regal diví el tema de que finalment la família sociovergent ha perdut el control del ventilador?

...i el profeta diu que Frankenstein neixerà el 30 de juny, ...just el dia abans del dia 1 de juliol a les 12h!

I al igual que els escocessos i la pedra aquella que els hi ha sigut retornada al cap de 3 segles, nosaltres estem construïnt novament les 4 columnes enderrocades pel Primo de Zumosol.

Ens anirà justet, sempre anirem justets, tal com diu l'Heribert. Altrament no estariem com estem. Però ara sí que crec que tenim possibilitats. És més, la recuperació econòmica no ens arribarà abans del 2014 segons alguns analistes de prestigi.

Les profecies diuen que en Mas ha de guanyar ara, per poder perdre després. Espero que aquesta perdua sigui abans del 2014. Les divinitats han d'estar amb nostaltres aquest cop!

Mitrofan del Dioni

27 de juny del 2010, a les 14:55:00 CEST  
Blogger Unknown said...

Suposo que avui encara no has près la dossi diària i, per una vegada, encara ho mig encertes. Al vespre ja serà una altra cosa. Ho mig encertes perquè dir que el model italià és un bon exemple torna a fer veure que et patina alguna bujia. Si podem arreglar aquesta fuita continuada de neurones, ves que encara no fem un arreglet a aquesta tartrana vella i deixatada d'en Sort i podem una fer una campanyeta...

27 de juny del 2010, a les 17:52:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Per cert, que jo sàpiga els italians són membres del G8 i fundadors de la CEE, de manera que tant, tant desastre no ho deuen ser pas, oi?

27 de juny del 2010, a les 19:01:00 CEST  
Blogger Dessmond said...

Em fa gràcia que donis per bo segons què, tu que pertanys a una organització on la brunete també us aplicarà el fuet.
Perquè no deixes al jutge que faci la feina, en comptes de fer el joc a la gresca sociata?
Jo de moment voto Convergència. Fins que no hi hagi motius per no fer-ho.

27 de juny del 2010, a les 19:55:00 CEST  
Blogger Unknown said...

Òstia Sort, ara dius que el G8 o els del G20 que ara estan a Toronto és un gran invent?. Que potser no en tens prou de llepar a tota la dreta reaccionària del país i vols que et convidin a la propera trobada del Grup Bildelberg ja que a Sitges no t'hi van voler?. I en Carretero que va ser-hi? Ara si que em sembla que lo teu no té remei. Déu t'hagi ben perdonat.

27 de juny del 2010, a les 19:55:00 CEST  
Blogger Unknown said...

Caram, caram Sort, que no publiques l'anterior correu sobre la teva visió idealista del G8 i del grup Bilderberg? Que a Reaplegament ara hi ha censura si no es combrega amb l'ortodòxia irracional d'un dels seus membres de l'executiva?. Doncs no m'havia enterat que exercicis amb tanta eficàcia la censura. Ves esperant tot solet l'arribada del Mesies voltat de tota la xarnegada on vius.

28 de juny del 2010, a les 0:05:00 CEST  
Blogger bacus said...

al (1) em sembla pitjor demagog el d'un partit que es diu (socialista) per marketing i el paoe-històrics, que un que diu que és capitalista i aplicarà solucions capitalistes i liberals on està la demagògia em aquest aspecte, en l'altra és la ambigüitat, pq la senyora perez no s'espanti i els voti....ciu-i-distància, no ens mamem el dit amb les cup per exemple,0-2 escons. ja que voten dels 18 fins els 90+ anys, tots no només els del bar-ateneu.

28 de juny del 2010, a les 1:49:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Certament, ara sí que em crec al gran Serafini quan diu això de que en Pedro Bello no en sortirà net aquest cop de la nova merda que li ha esquitxat el ventilador.

Que dos il·lustres convergents no unionistes estiguin tant rabiosos, no és normal. Tranquil nois, si us serveix, jo també vaig passar un procés llarg i dolorós de descoberta de totes les mentides que la Morsa m'havia infiltrat dins el cervell. Per sort, al metropagès sempre l'he tingut clitxat des del principi.

I sí, el Doktor Infierno i el seu colega, el més i més gran filldeputa-dels-nostres de tota la història tampoc són la panacea, però no per això jo estriparé (tallaré amb unes estissores ja que és de plàstic dur) el meu carnet de Replegat: "Patria o muerte".

Només els sistemes diktatorials són els que aconsegueixen els seus propòsits. El tema està en la coincidència de propòsits. O és que no va aconseguir els seus propòsits durant 23 anys l'Anestesista Peix al Covista? Eh! i que consti que jo vaig votar-lo un parell de cops fins que vaig canviar-lo pel sis ales i després per la Morsa.

Tanta ràbia que us fa Doña Manolita... certament, perquè ha demostrat amb fets que és molt més fort, astut i malparit que el vostre idolatrat Pedro Bello. Jo n'estaria encantat d'ell si jo fos un sociata Escanyolista.

La prova més contundent de la incapacitat de lideratge de'n Pedro Bello la teniu amb que només la malaltía física pot acabar amb el Dioni de la Franja, que un cop l'Anestesista s'ha enretirat una miqueta -només ha calgut una miqueta- ara campa lliure sense control com un magnífic predador.

Tot això faria molta gracia si no fos per la situació d'emergència nacional en la que estem. Preguem per le bé de tots que neixi un gran Frankenstein el pròxim dia 30. Tant gran i monstruós que deixi en fora de joc a l'unionisme convergent per sempre més. Tant de bo el Doktor Infierno estigués totalment equivocat cuan preveia que els d'allà baix serien sibil·lins quan dictin la seva fatua. Tant de bo tirin per terra la impecable feina duta a terme pel sociatisme a Catalunya durant els darrers 30 anys. Tant de bo sigui el mateix Pedro Bello el que declari la nostra llibertat empés pels Replegats. Ja signava ara mateix, tot i que tinc altres preferències en aquest sentit. Ja em perdonareu (o no).

En Sort és un animal. Cert. I què? No tira del carro en la mateixa direcció que vosaltres?

Mitrofan del Dioni

28 de juny del 2010, a les 2:03:00 CEST  
Anonymous Indigeta said...

Des del dia que varen començar a sortir enquestes desfavorables als P$OEmontillistes estaba cantat que passaria el que ara està passant.

Els reagrupats fariau bé en ser més prudents i tenir en compte que en el moment en que els P$OEmontillistes us considerin un perill, no en deixaran de vosaltres ni les engrunes, i a fé de Déu que amb les vostres reaccions us ho haureu guanyat a pols.

28 de juny del 2010, a les 9:01:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Full de ruta de la dissolució.
Felix Millet


1)- Josep Sort, el Dr. Carretero i la Ruth se suiciden passant per unes vies de tren a Sabadell.
Deixen una nota dient que ho fan per la pàtria.

2)-Totes i tots anem als funerals.Vé, fins i tot, el pezident Montilla, que nomes sap dues paraules del Pare nostre en català.
Totes i tots quedem mlt i molt compungits. Sobretot en Puigcercós.

3)- Montilla disol el Psc-psoe, i aprofita per disoldre ICV.

4)-ERC es resisteix a la disolució .Carod , gran teòric, proposa una sortida elegant:
4.1.- se suiciden Puigcercos , Vendrell i l'Hector.
4.2.- ell, per servei a la pàtria, torna a agafar el comandament de la E, i es compra dues noves torres, una al Baix LLobregat (per a convertir montillencs a l'independentisme de Cambrils) i una altra a la vora de la d'en Duran a la Vall d'Aran, per a marcar-lo. Assegura que ell no va disoldre el Barça, però que en Sandroté l'obligació moral, segons en Jan, de fer-ho.

5.- Joan Laporta, jove, no se suicida. Se'n va al Buthan a fer-se monjo budista, de tant desconsolat com ha quedat després de l'autsuicidi d'en Josep Sort i d'en Carretero.

6.- La Generalitat tripartit, en homenatge als patriotes autosuicidat, crea el premi JS al bloc més sectari i imaginatiu, i alhora menys realista i amb més troles, dels Països Catalans.
Es designa, com a jurat únic i marmessor, al mític Manel, el que viu de collons a Alemanya, que té molt temps disponible.

7.- Ja han crescut males herbes (que dia en Raimon) damunt les tombes.

8.- Els cadàvers sortians, que gosen de molt bona salut, se'n van a dinar a la Fonda Europa, de Granollers, i desprès es fan una anàlisi de colesterol.
Decideixen, en assemblea no disoldre's.

Nomès dissolen whisky en coca cola, a dojo.

9.- Els cadàvers d'en Sort es desitgen bon estiu i se'n van de vacances. Ja s'han dissolt. Es cap de setmana.

Quin gran patriota!! Nomes volia fer-se l'original. Ah, com el Xiri, però en laic. D'acord, d'acord.

Cordialment,
Andreu

28 de juny del 2010, a les 11:17:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Andreu,

Com a mínim m'has fet riure, que ja és un gran què!

Una abraçada d'amistat profunda i de condol sincer!

Josep

28 de juny del 2010, a les 12:59:00 CEST  
Anonymous Andreu said...

Josep

No vas dir que et suicidaves?

Ja sembles el Carod.

Salut al cel, !!!

Andreu

P.S.- He fet gestions, i en Duran , que me'n devia alguna, ha pactat amb Sant Pere que pujaràs al cel, i fins i tot, et donaran un portàtil per a seguir amb el bloc.

Però els altres, a 'infern.....

ha ha ha

PS-II. CDC no s'ha disolt.

Ha permés entrar , com a metge de la JNC a l'Alt Pirineu, al Dr., i una noia s'ha apuntat a les JNC.
Amb la condició d enou moure's de la Cerdanya.

28 de juny del 2010, a les 23:30:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home