dilluns, 26 de juliol de 2010

HE REBUT AIXÒ

COMUNICAT

Els integrants de la comissió gestora de la Permanent de la Coordinadora Nacional de les Consultes, constituïda en el Plenari del passat 26 de juny, volem puntualitzar que:

- Les consultes han estat, i són encara, un factor molt important de sensibilització, conscienciació i mobilització nacional.

- El Moviment de les Consultes locals sobre la independència, és un moviment de base, sorgit del poble, que és qui les organitza. És democràtic, participatiu, transversal i totalment apartidista. En cap moment ha estat al servei de cap partit o moviment polític, i té clar que ha de continuar treballant des del pluralisme i la unitat d’acció.

El seu objectiu és que les persones que vivim al Principat de Catalunya, ens puguem expressar democràticament i en llibertat, sobre el nostre futur com a país: continuar vinculats a l'estat espanyol, o recuperar la llibertat nacional, constituint el nostre propi estat, lliure i sobirà en el marc dels pobles lliures del món.
Per això cal que les persones dels pobles i ciutats on encara no s’ha fet la consulta tinguin l'oportunitat de manifestar la seva opinió.

- Les Comissions Locals, organitzadores a cada població de les consultes, estan integrades per persones que prioritzen el servei al país per sobre de les seves diferents sensibilitats socials i polítiques, tant si són independents, com militants d'un partit o moviment polític, i sense que aflori cap partidisme.

La naturalesa descentralitzada, unitària i transversal de les comissions locals i el fet que una gran part de les persones que les integrem provinguem del món associatiu -poc acostumades a les maniobres habituals dels professionals de la política institucional- fa que puguin esdevenir instruments partidistes o de promoció d’oportunistes que cerquin, en l’exercici de la política, una sortida professional fàcil.

- La Comissió gestora de la Permanent es va constituir per tal de refer una xarxa social a tot Catalunya, malmesa per la utilització, en molts casos partidista, que n'han fet algunes persones de la mal anomenada “Comissió Nacional de les consultes per la independència”.

Per tot això, volem manifestar que:

- Mentre el Plenari no decideixi si dóna, o no, suport a cap candidatura en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, ningú pot utilitzar el Moviment de les Consultes en aquest sentit.

- Ningú està autoritzat a fer ús de les comissions organitzadores locals de les consultes per capitalitzar-se políticament, ni pretendre instrumentalitzar el treball de milers de voluntaris de tot el país en benefici propi o del seu plantejament polític particular.

Les persones que ho desitgin poden, legítimament, plantejar les plataformes polítiques que vulguin i presentar a la ciutadania de Catalunya les propostes programàtiques que creguin oportunes, però, de cap manera, estan autoritzades a utilitzar, instrumentalitzar i manipular les comissions locals, ja sigui en benefici propi o partidista.

Denunciem i denunciarem qualsevol intent de manipulació del Moviment de les Consultes. És molt important que tothom tingui ben clar el posicionament del Moviment de les Consultes, per això, demanem als mitjans de comunicació que, quan es refereixin a aquelles persones que, amb una clara opció política, s'auto-proclamin organitzadors, representants o portaveus de les consultes no se’ls anomeni com a tal, ja que en cap cas les representen. La responsabilitat d'aquests càrrecs no ha estat assignada a ningú i no es farà fins al proper plenari que se celebrarà el 18 de setembre.

Comissió gestora de la Permanent de la Coordinadora Nacional de les Consultes

(NOTA: Les negretes són meves. Les fotos, també són meves JS)

Reflexió:

Més clar, l'aigua.

Em consta que algun professional de la política institucional va sondejant líders locals de les consultes... i també que ha rebut alguna carabassa ....

I mentrestant, els ecspanyols, amb un morro que se'l trepitgen (ja me n'ocuparé d'ells, no hi patiu, els tinc ben apamats).

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep, aixó es bla, bla, bla. El que haurien d'haver fet ja es denunciar al Jutjat l'utilització de la base de dades de emails, i aixó no ho denuncien ni al jutjat ni a l'escrit.
Avui el Urinal estriparà el carnet davant la premsa, i tots els tontos aplaudint.
Compte amb el submaríns.
Que espereu a la D.N. a posar ferns a alguns c.c. i a enviar a pastar fang a altres?
Aqui hi ha massa gent fent forats al vaixell propi.
John Carter lives.!

27 de juliol de 2010 a les 6:22:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home