dilluns, 12 de juliol del 2010

UN ALTRE PAS ENDAVANT

La 3a Assemblea Nacional de Reagrupament ha estat un èxit absolut. És cert que potser ha mancat la cirereta, però vaja, tot és possible encara. I estic segur que els patriotes de debò prendran nota dels darrers esdeveniments i estaran a l'alçada de les circumstàncies. No en tinc cap dubte. Ens trobem, com algú molt encertadament ha escrit, en una situació d'Emergència Nacional. Deixeu-me, però, destacar els
següents arguments:

1. Assistència. Veure el Palau de Congressos més ple que en les anteriors assemblees ha estat sense cap mena de dubte una de les millors notícies que podíem rebre. Es constata, doncs, la solidesa d'un projecte que malgrat les turbulències naturals i artificials, endògenes i exògenes, continua amb pas ferm cap a la consolidació.

Mai una entitat civil, una associació, creada fa poc més d'un any, ha rebut tantes atzagaiades com les que hem rebut, i a aquestes també cal afegir els errors propis (començant per una servidora) que ens recorden, si cal, que no som infal.libles. I malgrat això, repeteixo, continuem amb pas ferm, tot i els assassinats mediàtics que patim -com per exemple, el perpetrat per La Vanguardia- que tanmateix ens indica que anem pel bon camí. Per aquell que els nostres enemics no ens volen veure.

2. La Candidatura. Reagrupament ja disposa d'una candidatura electoral, aprovada per una marge amplíssim de vots. Formada, a parts iguals, per homes i dones, que s'han compromès formalment a donar suport a una Declaració Unilateral de Sobirania quan surtin escollits diputats i diputades. És un altre pas endavant, de la societat civil al Parlament. Un Parlament que no és sobirà a hores d'ara, però que amb la força dels catalans i les catalanes i amb el compromís dels diputats independentistes, el convertirem.

3. El Patriotisme. Aquesta tercera assemblea ha estat un exemple paradigmàtic del que els reagrupats entenem per patriotisme. És a dir, per generositat i compromís. Dos exemples així ho certifiquen: l'aprovació d'un mandat a tres membres de la Junta Nacional per tal que participin en la reunió que el proper dia 14 se celebrarà per tal de promoure una candidatura transversal independentista el més àmplia possible. No existeix cap altra associació que de forma pública i democràtica hagi fet aquest pas.

I després l'aprovació d'un mandat a la Junta per que en funció de les negociacions futures amb altres partits, col.lectius o formacions es pugui modificar la composició de la candidatura abans esmentada per tal de donar cabuda a altres compatriotes que aportin un valor afegit.

Realment, m'és impossible imaginar cap altra formació que arribi a aquestes cotes de democràcia i generositat, col.lectiva i individual. I m'és impossible, perquè dissortadament no existeix. Ni existeix ni se l'espera.

Ens trobem a anys llum de la classe política tradicional, la regeneració de la qual no només és inexistent, sinó que cada cop més es tanca en ella mateixa.

Però els reagrupats, no som d'aquell món, venim d'origen diversos, tenim maneres de pensar i d'expressar-nos diverses, naturalment, però ens uneix la urgència per assolir la Independència i per fer un país digne. I per aconseguir-ho, en aquesta 3a Assemblea Nacional hem obert la mà a tots els patriotes, als centenars de milers de patriotes, que també consideren que la nostra Llibertat es troba en perill.

Endavant les atxes!


Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

Blogger Llull Bedoll said...

Una de les sorpreses per a mi que no el coneixia, va ser el petit discurs de presentació del cap de llista de LLeida, en Jaume Fernàndez. Sensacional, si la forma d'actuar és coherent amb el que diu (i com ho expressa!), tindrà una brillant carrera política a la Catalunya independent.

12 de juliol del 2010, a les 17:05:00 CEST  
Anonymous Pili said...

Tant de bo la part teòrica que entre tots vam exposar la tarda/vesprada de dissabte al Psg. de Gràcia i rodalies esdevingui pràctica a l'hora de dipositar d'aquí pocs mesos aquells paperons tan bufons a les urnes...

12 de juliol del 2010, a les 18:15:00 CEST  
Blogger bacus said...

!operación roja! vota psoe, sembla preparat per uns quants bitllets de 500 la gent fa el que foti falta.

els hi sortirà el tret per la culata ja que el feixisme espanyol va directa a mata degolla i no és queda en burdes copies com el psoe.

millor l'original que no la copia, en aquest principi hi estic totalment d'acord.

13 de juliol del 2010, a les 4:16:00 CEST  
Blogger Ricard C. Estrada said...

Realment va ser impressionant! Ara toca utilitzar els mitjans no convencionals per a traslladar el nostre missatge arreu. També em va impressionar en Jaume Fernàndez, els companys de Lleida tenen un bon candidat i els reagrupats podem anar amb el cap ben alt.

13 de juliol del 2010, a les 16:03:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home