dijous, 26 d’agost del 2010

APODERA'T! CADA COL·LEGI, UN REAGRUPAT

Reagrupament comença a caminar ferm per a portar la Independència i la Regeneració democràtica al Parlament de Catalunya.

Amb la voluntat de seguir avançant en la preparació d’una jornada que creiem clau en la nostra història, s’emmarca la campanya A CADA COL·LEGI, UN REAGRUPAT

Comptar amb 3.000 apoderats és el repte fixat per cobrir tot el territori català amb un apoderat de Reagrupament a cada col·legi electoral . Cal doncs, pel bon funcionament de la jornada electoral i per evitar possibles trampes, desaparició de butlletes, etc, poder comptar amb un gran nombre de voluntaris majors de divuit anys.

Participa-hi!. Trobem 3.000 persones, associats, amics, coneguts que vulguin col·laborar a garantir la total transparència d'aquests comicis.

Ser apoderat suposa estar disponible durant tota la jornada electoral sense que calgui passar tot el dia en una mesa, més endevant, quan siguin convocades les eleccions, els qui us hagueu inscrit, rebreu les indicacions, la formació i les credencials corresponents.