dijous, 12 d’agost del 2010

El web d'en...

Després de diverses proves, finalment penjo de forma pública la meva nova pàgina web, o, com el seu nom indica, El web d'en Josep Sort. L'ha feta una servidora, seguint les plantilles de l'iweb d'Apple, per la qual cosa el disseny no és que sigui molt original. De totes maneres, ha estat un exercici d'allò que diuen D-I-Y, això és, do-it-yourself. De cap de les maneres es tracta d'una pàgina professional, però com a mínim és un pas més en la consolidació de la presència a la xarxa que em mancava.



Tanmateix, he de dir que tinc en projecte encarregar una pàgina web definitiva, amb el domini .cat, que ja he adquirit, i que em fa molta il.lusió tirar endavant. Per això serà d'aquí a uns mesos. De moment m'agradaria llegir els vostres comentaris sobre aquest web i si teniu propostes per millorar-lo.

Per acabar, afegir que en les properes setmanes hi haurà alguna altra novetat (relativament) rellevant, que afectarà de forma molt directa, en aquest cas, aquest modest i humil bloc que esteu llegint. Però això ja arribarà.

Etiquetes de comentaris: ,

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Veig que fa dies que ja no li llepes al Laporta. Per alguna raó en particular?

12 d’agost del 2010, a les 16:53:00 CEST  
Anonymous Violant said...

Però aquest bloc continuarà existint, suposo. Si és així què és el que t'ha fet construir-ne un altre? En que es diferenciarà? Perdona la meva curiositat... em ve de mena.

12 d’agost del 2010, a les 22:07:00 CEST  
Blogger Jordi Tremosa said...

La combinació de colors de text i fons de pàgina no és òptima. Per aquells que vam nàixer a la dècada dels 60 costa un pèl de llegir.

13 d’agost del 2010, a les 17:51:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Anònim,

ALTres li llepen, my friend...

13 d’agost del 2010, a les 19:41:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Violant,

A veure, una cosa és el bloc, que continuarà -però amb algun canvi proper- i una altra cosa és la nova pàgina web. Aquesta és més intemporal i s'anirà enriquint amb noves pàgines... Gràcies per l'interès.

Jordi T,

Ep jo també sóc de la mateixa dècada ... tindré en compte la teva observació, naturalment.

13 d’agost del 2010, a les 19:44:00 CEST  
Blogger Dessmond said...

Trobo que aquest blog i el web haurien d'estar connectats.
No sabia que l'any 81 ja coneguessis en Bargalló. La foto de Mallorca així ho sembla (el paio de l'esquerra) però en canvi a tu no et situo.

19 d’agost del 2010, a les 13:50:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Dessmond,

Òbviament, el 81 no coneixia en Bargalló, i en la foto no hi és. Una servidora, sí que hi surt, i tu més que molts d'altres m´hauries de reconèixer, que ja fa molts anys que ens coneixem!

21 d’agost del 2010, a les 20:41:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home