divendres, 6 d’agost del 2010

SANDRUSKO: DE FRACÀS EN FRACÀS...

Avui canviaré de tema, que la cosa no està per tocar-la gaire. Avui em referiré a qui promet ser una de les estrelles convidades de la propera temporada d'aquest modest i humil bloc. Em refereixo a en Sandrusko, el cavaller blanc de l'ecspanyolisme rampant. No content de fer el sòmines amb la seva primera sortida presidencial a.... Extremadura i de planificar metòdicament la desactivació del millor club del món, les seves pífies comencen a acumular-se, i això que la temporada, com aquell qui diu, encara no ha començat.

Avui hem conegut una notícia sorprenent. Finalment en Cesc Fàbregues no jugarà enguany a Can Barça. La pregunta és com pot ser possible que, sabent-se del cert que el jugador tenia la voluntat de tornar al Camp Nou, no ho ha fet. És de sobres conegut que en el món semi-mafiós del futbol -i de l'esport en general, val a dir-ho- si un jugador se li posa entre cella i cella que vol canviar d'aires, acaba canviant d'aires, perquè no té cap sentit retenir-lo contra la seva voluntat.

Llavors una de dues: o bé en Sandrusko passa d'en Fàbregues, potser perquè no és brasiler i hi té poc a guanyar, de manera que ha disminuït radicalment la pressió per aconseguir els seus serveis. O bé, és el propi Fàbregues que s'ha repensat el seu retorn, atesos els nous aires que es respiren a Barcelona.

No sé quin dels dos arguments és el bo. Tanmateix, el segon recorda massa a una altra gran pífia que ha tingut lloc les darreres setmanes. Em refereixo a la renovació del desitjat Josep Guardiola. El mister va renovar només per un any, quan tothom donava per fet que ho faria per més anys. Què va moure en Pep a acceptar aquesta mena de coitus interruptus? És que potser Guardiola, com en Fàbregues, no veu clar el projecte neofranquista del Sandrusko i els seus boys?

Comptat i debatut, sembla evident que en Sandrusko no ha començat amb bon peu al Barça. Tot i que naturalment els mèdia amics el tenen en cotó-fluix, no fos cas que es trenqués.

Aquest xaval, em donarà molta feina al bloc. Fixeu-vos una cosa: tant el Barça com Catalunya -la CAC- si guanya CiU en les properes eleccions, estaran en mans d'individus empaperats per la justícia fins a les celles. Quin servei poden fer al país, si, òbviament, la seva obsessió serà deslliurar-se'n d'aquesta pressió i doncs fer tot el que calgui per aconseguir-ho?

S'acosten temps difícils, sobretot per a l'èpica, i a hores d'ara, penso que només un miracle -i us ho diu un no creient-, pot capgirar la cosa. Un miracle...., o una trompa mal portada... o una mamada estroncada, és clar!

De vegades la lucidesa es recupera en els moments més insospitats, sobretot per part d'aquells individus la genialitat dels quals no els priva de ser més insegurs. I necessiten ALTres suports.


I és que, com diuen els Manel, els guapos són els raros, desafinen, no ballen bé, no tenen swing i també tenen psicòlegs. Això, ho sap tothom, però no ho diu ningú, sentencien, magistralment.

Amèn.

Etiquetes de comentaris: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Recordem, a més, que durant la campanya el Bartomeu va dir que seria "molt fàcil" fitxar-lo. Des que han entrat, que tot ho han feet malament!

7 d’agost del 2010, a les 12:09:00 CEST  
Anonymous Andreu said...

Molts bons , els acudits.
Llàstima que la veritat i la realitat no siguin acudits.

Pel moment, el qui té una demanda per injuries a Catalunya es el messies (fins fa pocs dies) del bloger.

I de l'altra, fent el boig amb els diners de tots els socis (els voyeurs no arrisquen res), com va fer el Gaspart, el que tenia un fill a la candidatura Ingla, (he he), fitxant per Londres, o com es va fer amb dos brasilers desconeguts (25 M. euros) peroTraficats, (he he) o com es va fer amb terrenys de 3 M., pagant.ne 18 M., o fitxant amb diners que no estaven ni a la caixa del club ni al balanç un suec per a batre recordsde diners pagats..., es evident que la gent seriosa i rigorosa que va guanyar les eleccions blaugrana , 61% de vots de socis, els voyeurs no voten, es clar), treballa en interès dels socis, i s'ha acabat la disbauxa de viatgets amb amics tot de franc, les bogeries de nou ric sense patrimoni, i els negocis amb la dictadura del'Uzbekistan.

EL soci es quei decideix, no els voyeurs.

Cordialment,
Andreu

12 d’agost del 2010, a les 20:19:00 CEST  
Blogger Jofer said...

En quant el Cesc, jo crec que el responsable de que no vingui (de moment) al Barça no és un altre que l´Arsenal.Ha rebutjat dues ofertes i ara mateix no hi ha massa diners per pujar-les.
El cas de Guardiola és encara més clar, ell sempre va dir que preferia contractes curts (aquesta va ser exactament la paraula que va utilitzar).
Hem de donnar temps a tothom, inclós Sandro Rosell.

16 d’agost del 2010, a les 15:26:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home